Boluspor'dan Adnan Tüfekçi'ye vefa

Boluspor'dan Adnan Tüfekçi'ye vefa
13 Haziran 2016

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Karaçayır'da Boluspor tesislerinin önünde ve yanında bulunan boş arazilere antreman sahası yapılması için Çarıkçı yönetiminden projeleri istedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile kulüp başkanı Necip Çarıkçı'nın yakın dostu olan, Boluspor için her dönem maddi ve manevi desteğini hiç esirgemeyen rahmetli Adnan Tüfekçi'nin ismi yeni yapılacak olan antreman sahalarına verilecek.

Geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yapılacak futbol sahaları konusunda Karaçayır’da incelemelerde bulundu. Karaçayır'da bulunan 2 boş araziye 2 tane antreman sahası yapılması için Çarıkçı'dan projeleri isteyen Başkan Yılmaz çalışmaların kısa sürede başlayacağını müjdeledi. Her zaman Boluspor'un yanında olan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yeni antreman sahalarını Bolu'ya kazandırmış olacak.

Öte yandan antreman sahaları için projelerin kısa sürede tamamlanacağını söyleyen kulüp başkanı Necip Çarıkçı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederek, "Başkanımız her zaman olduğu gibi bu konuda da sağolsun 'sahaları hemen yapalım' dedi. 2 antreman sahası daha kazanmış olacağız. Kalıcı başarılarda tesisleşme çok önemli. Yeni yapılan antreman sahamızın birine aramızdan talihsiz bir şekilde ayrılan Adnan Tüfekçi abimizin ismini vereceğiz. Böylelikle tesislerimizde bir Boluspor aşığı olan Adnan Tüfekçi'nin ismi sonsuza dek yaşayacak" şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.