Boluspor tarihinde böyle bir alçaklık yok

Boluspor tarihinde böyle bir alçaklık yok
20 Aralık 2015

Boluspor taraftar gruplarının ortak basın açıklamasında yer alan bir bölümle ilgili şok iddia ortaya atıldı. Basın camiası bir anda ayaklandı.

Deplasmanda 6-0 kaybettiğimiz Balıkesirspor maçı sonrası ortak basın açıklaması yapan Boluspor’un taraftar grupları, yönetimi bir kez daha istifaya davet ettiler. Ancak, basın açıklamasının bir bölümü dikkat çekti. Açıklamada, Gazelle otelde taraftara basın ile alakalı fikirlerini beyan edenler Ramazan ayı dolayısıyla taraftar için organize edilen iftarda, ne hikmetse söylemlerinin aksine basın mensupları ile kol kola görüntüler vermişlerdir. 3-5 kişi toplanıp adam dövecek kadar korkak, aciz taraftar Boluspor tarihinde olmamış ve olmayacaktır. Sevdiklerimize küfür edenlerle yemek yiyebilecek kadar da geniş midelere sahip taraftarda bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi. MASKE TAKIP DÖVÜN! Bu ifadelerin ardından şok eden bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Bolusporlu bazı yöneticiler, taraftarlara talimat vererek, “Kafanıza maske takın, gazetecileri dövün” dedi. Bu iddialar bir anda basın camiasını ayaklandı. Gazeteciler, bu iddialar üzerine sessizliğini bozmaya başladı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.