Boluspor ilk transferlerini duyurdu

Boluspor ilk transferlerini duyurdu
2 Ocak 2020

Kırmızı Beyazlı ekibimiz Boluspor, Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Emir Halilovic ile Kongolu kanat oyuncusu Dzon Delargesezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Emir Halilovic, son olarak Slovakya'nın Spartak Trnava takımında forması giyerken, sezonun ilk yarısında 16 maçta forma giydi.

Kulüp kariyeri

Halilovic sırasıyla; FK Buducnost, Zvijezda G., Hradec Králové, SK Prevysov, Blau Weiss Linz, FK Sarajevo ve Spartak Trnava takımlarında forma giydi. Kulüp kariyerinde 256 karşılaşmaya çıkan orta saha oyuncusu, 33 kez fileleri havalandırdı.

Milli takım kariyeri

Emir Halilovic, özel bir maçta Bosna Hersek Milli Takım formasını giyerken, Bosna Hersek U19 takımına 2 kez davet edildi. KANAT OYUNCUSU İLE ANLAŞILDI

Kongolu kanat oyuncusu Dzon Delarge ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.

Delarge Dzon, son olarak Çek Cumhuriyeti Ceske Budejovice takımının formasını giyerken, ülkemizde daha Osmanlıspor ve Bursaspor formalarını giydi. Kongolu kanat oyuncusu, Osmanlıspor ve Bursaspor forması ile Süper Lig'de 61, Türkiye Kupası'nda 11 maça çıktı.

Kulüp kariyeri

Delarge sırasıyla; Kadji Sports, Cotonsport, Union Douala, Dunajska Streda, Slovan Liberec, Admira Wacker, Osmanlıspor, Bursaspor, Qarabag Agdam ve C. Budejovice takımlarında forma giydi. Kulüp kariyerinde 239 karşılaşmaya çıkan kanat oyuncusu, 41 kez fileleri havalandırdı.

Milli takım kariyeri

Delarge, 7 kez Dünya Kupası Elemeleri, 3 kez Afrika Uluslar Kupası Elemeleri ve 2 kez özel maçta milli takım formasını terletti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.