BOLUNUN SULTANLARI GAZA BASTI

Misli.com Sultanlar Liginde son iki haftada kazanacağı maçları birer puanla kapatmak zorunda kalan Bolunun Sultanları şeytanın bacağını film gibi maçta kırmayı başardı.

BOLUNUN SULTANLARI GAZA BASTI
20 Ekim 2021

Bu sezon yükseldiği Misli.com Sultanlar Ligine Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan ekibimiz Ankara'da oynadığı ve galibiyeti kıl payı kaçırdığı Karayolları ve Mert Grup Sigorta maçlarından sonra evinde oynadığı Nilüfer Belediye maçını 3-2 kazanarak ligdeki iki galibiyetini elde etti. 

3-0 kazanabileceği karşılaşmanın ilk iki setini 25-23 ve 25-20 önde kazanan temsilcimiz 2 sette farklı öne geçsede konuk ekip setin son bölümlerinde eşitli sağladı. Bu sette maçın gelip gittiği bölümler yaşanırken, 3. seti konuk ekip 37-35 kazandı ve maçın en uzun süren seti oldu. Bu setin yorgunluğu ile 4. seti  25-21 kaybeden Bolunun Sultanları maçın 5'inci sete uzanmasına engel olamadı. Son iki maçıda 5 set üzerinden oynayan ancak galibiyete uzanamayan kırmızı beyazlılar bu sefer işi şansa bırakmadı ve 5. sette rakibini 15-9 yenerek Sultanlar Lİgindeki ilk galibyetini aldı. 

SALON GALİBİYETLE COŞTU

Maç boyunca müthiş bir taraftar desteğini arkasına alan ekibimiz mücadelenin ardından büyük sevinç yaşarken, yaklaşık 3 saat süren maçın bitimi ile salonda coşku görülmeye değerdi.  

HIRS AZİM MÜCADE SULTANLARDA

Ligde oynadığı 4 maçta 4 puana ulaşan Bolunun Sultanları oynadığı maçlardaki hırsı, azmi ve mücadelesi ile taraftarından büyük alkış aldı.     

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.