Bolu'nun anket sonuçları gelmeye başladı

Mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'anketlerde yüzde 60 oy alıyor' algısı erken patladı. Bir çok firma tarafından yapılan anketlerde AK Parti'nin adayı Muhammed Emin Demirkol'un yüzde 30.1 oy oranı ile önde olduğu görülüyor.

Bolu'nun anket sonuçları gelmeye başladı
27 Şubat 2024

Göreve geldiğinden bu yana çakma algı operasyonlarıyla 5 seneyi dolduran, vaad ettiği projelerden sadece 3 tanesini yarım yamalak hayata geçirebilen mevcut Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'anketlerde öndeyim' algısıda patlamaya başladı.

Hiç bir anket bilgisi yayınlanmadan diğer partilerin oy oranını bile belirtmeden yüzde 60 oy oranına sahip olduğu algısının çakma olduğu kısa sürede anlaşıldı. Sokak röportajı ayağına 'Tancuya verecez' algısıyla seçim propagandası yürüten Tanju Özcan ve ekibi gerçek anket sonuçları gelmeye başlayınca ne yapacaklarını şaşırmaya başladılar.

CHP Genel Merkezi önünde CHP Genel başkanının koltuğunu canlı yayınlarda otobüs üzerinde fırlatarak gerçek CHP'lilerin tepkisini alan Tanju Özcan'a gerçek CHP'lilerin oy vermeyeceği kulislerde açık açık konuşuluyor.   

Öte yandan Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından biri olan Nokta Araştırma Danışmanlık firmasının yayınladığı ankete göre AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol yüzde 30.1 oy oranıyla birinci durumda. Demirkol'u yüzde 27.3 ile Tanju Özcan ve yüzde 20 ile İlhan Durak takip ediyor.  

Geçitiğimiz günlerde ünlü anket firması GENAR'ın yaptığı ankettede Demirkol birinci çıkmıştı.

3 yorum yapılmış

  • Zekai Öztürk 27 Şubat 2024 - 14:57
    Hak er geç yerini bulur. Bolu halkının sağ duyusu ve öngörüsü saygıya değer. Hiçbir siyasi parti ayırt etmeden çıkarcılar, soyguncuya, zalime, ihaleciye, adam sendeciliğe, yandaşçıya DUR diyecek tek aday M. Emin DEMİRKOL. Vatandaşımız bunu biliyor.
  • Yusuf 27 Şubat 2024 - 16:14
    Muhammed Emin Demirkol.. İlla Ak Parti durmak yok yola devam.. Tanjuya güle güle. Boluda bir dikilataşı olmayan chp ye güle güle.. Yeter artık Boluya hizmet yakışır.. Burası Bolu herşey oluuu
  • güven29 Şubat 2024 - 21:29
    BOLU EMİN ELLERDE.......

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.