Bolu'dan gelen yardımları bizzat dağıtıyor

Bolu'dan gelen yardımları bizzat dağıtıyor
8 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Bolu Belediyesine bağlı şirkette gelen müdürlük yapan Özgür Yıldız hemen afet bölgesine gitti.

Bolu halkının büyük bir özveriyle topladığı yardımlar deprem bölgesine her gün ulaşmaya başladı. Şu an deprem bölgesinde bulunan Bolu Belediyesine bağlı şirkette gelen müdürlük yapan Özgür Yıldız Bolu'dan gelen yardım araçlarını karşılayıp dağıtımını bizzat organize ediyor.

Gece gündüz depremzedelerin yanından ayrılmayan Özgür Yıldız, Bolu halkıba teşekkür ederek, "Depremin hemen akabinde bölgeye intikal ettim. Bolu'dan toplanan yardımların burada ki afetzede vatandaşlarımıza verimli bir şekilde ulaşması için ekibimizle birlikte 24 saat görev yapıyoruz. Sürekli vatandaşlarımızla irtibat halindeyiz. Nereye ne lazımsa kime ne lazımsa hemen ulaştırmak için Bolu adımıza burada bulunuyoruz. Burada Bolu'dan gelen yardımlar depremzedelerimizin acı günlerinde onlara ufakta olsa bir destek bir moral sağlıyor. Ben Bolu halkına çok teşekkür ediyorum. Diyebilirim ki en çok yardıum Bolumuzdan geliyor. Herkesten Allah razı olsun. Gönülleride rahat olsun biz burada yardımların depremzede vatandaşlarımızın eline sağlıklı bir şekilde ulaşması için uyumadan görev yapıyoruz" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu8 Şubat 2023 - 20:53
    Göreve getirilmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu tekear gösterdin. Teşekkürler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.