Bolu'dan Gazze'ye çok anlamlı bağış

Tüm geliri Gazze'ye bağışlanmak üzere Bolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltıda öğretmen Aynur Akman'ın el hazırladığı ebru tabloları açık arttırma ile satışa çıkarıldı ve geliri Gazze'ye bağışlandı.

Bolu'dan Gazze'ye çok anlamlı bağış
22 Ekim 2023

Tüm geliri Gazze'ye bağışlanmak üzere Bolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği bir kahvaltı programa düzenlendi. Kahvaltıya AK Parti MKYK üyesi ve aynı zamanda Önder İmam Hatipliler Derneği Genel başkan Yardımcısı Enes Şişman, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Sayıştay Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Altıntaş, BABÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, Sağlık İl Müdürü Muhammed Emin Demirkol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kahvaltıda geliri Gazze'ye gönderilmek üzere Fen Bilgisi Öğretmeni Aynur Akman'ın el emeği göz nuru ile hazırladığı ebru tabloları açık arttırma ile satıldı.

Kahvaltıyla ilgili konuşan Bolimder İl Başkanı Hüseyin Altındağ "Tüm gelirini GAZZE' deki kardeşlerimize bağışlamak amacıyla, Bolu İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği olarak  düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programını yoğun bir katılımla  gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Programımıza katılarak bizleri onurlandıran Önder İmam Hatipliler Derneği Genel başkan Yardımcısı Enes Şişman'a , Bolu Valimiz Erkan Kılıç'a, Sayıştay Cumhuriyeti Başsavcısı İsmail Altıntaş'a , BABÜ Rektörü Mustafa Alişarlı'ya, Sağlık İl Müdürümüz Muhammed Emin Demirkol'a, STK'larımızın kıymetli başkanlarına, yönetim kurulu üyelerimize ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. GAZZE Halkı yanlız değildir.  Mücadelemiz her platformda devam edecektir." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.