Bolu'da vakalar artıyor, tedbirlerde arttırılacak

Bolu'da vakalar artıyor, tedbirlerde arttırılacak
21 Haziran 2020

Bolu’da pazartesi gününden itibaren maske kullanımına yönelik denetimler arttırılacak. Vali Ümit, “Tekrar başa dönmememiz için rehavete kapılmadan, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam etmeliyiz. Pazartesiden itibaren denetimlerin artacağını unutmayalım” dedi.

Haber: Sevgi PİLGİ

Bolu’da korona virüsle mücadele kapsamında çalışmalar devam ediyor. Kentte vaka  artışının önüne geçebilmek amacıyla tedbirler daha da arttırıldı.

Alınan tedbirler kapsamında 22 Haziran 2020 Pazartesi gününden itibaren, maske kullanım kurallarına aykırı hareket eden vatandaşlara  Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 900 TL idari para cezası uygulanacak.

Konuyla ilgili Vali Ahmet Ümit, “Değerli Bolulu hemşehrilerim, Koronavirüsle mücadelemize katkılarınız sebebiyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tekrar başa dönmememiz için rehavete kapılmadan,maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam etmeliyiz. Pazartesiden itibaren denetimlerin artacağını unutmayalım” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.