Bolu'da suda doğum ünitesi hizmete açıldı

Bolu'da suda doğum ünitesi hizmete açıldı
8 Ağustos 2019
Bolu İl Sağlık Müdürlüğü  Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi ‘Hidroterapi Eşliğinde Travay (Suda Doğum) Ünitesi’ açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Törene Bolu Milletvekili Arzu Aydın,  Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin, İl Sağlık Müdürlüğü yönetim başkanları, başhekimler ve çok sayıda davetli katıldı.
Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, konuşmasında normal doğumun önemine dikkat çekerken “Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesinin kendi alanında en iyilerle donatıldığını ve gelişen teknoloji ve tekniklerle donatılmaya da devam edileceğini” söyledi.
Demirkol; “Bolu’da annelerin gelişen ve ilerleyen sağlık olanaklarının en üst seviyesinde doğum hizmeti almaları gerektiğine inanıyoruz. İlimizde annelerimiz için olabilecek tüm kolaylıkları sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla beraber çalıştığımız başkanlarıma, başhekimlerime ve sağlık çalışanı tüm ekibime teşekkür ediyorum. Suda Doğum Ünitesi Bolu için hayırlı olsun” dedi.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Mustafa Gürdal da “Hastanemize bu ünitenin kazandırılması için gerekli incelemeleri, yerinde gözlemleri ve eğitimleri Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde yaptık ve bizlere bu konuda imkan sağladıkları için hastane başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin ve beraberinde tüm yönetim ekibine; ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol’a bize bu fırsatı tanıdığı için nezdinizde teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından açılış yapılarak Hidroterapi Eşliğinde Travay (Suda Doğum) Ünitesi ziyaretçiler tarafından gezilerek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.