Bolu'da sabah akşam trafik çilesi var

Bolu'nun trafik çilesi sabah akşam devam ediyor. Sabah ve akşam saatlerinde özellikle okul önlerinde yaşanan trafik keşmekeşi vatandaşları çileden çıkarıyor.

25 Aralık 2023

Son yıllarda ilimizde artan araç sayısına karşın yolların dar olması, oto parkların yetersiz kalması trafik çilesini her geçen gün arttırıyor.

Özellikle sabah saatlerinde çocuklarını okula bırakmak için adeta yollarda savaş veren vatandaşlar uzun araç konvoyları oluşturuyor. Okula çocuğunu bırakabilmek için sabahın erken saatlerinde evinden çıkan veliler araçlarıyla okula ulaşmak için uzun süre mücadele ediyor.

Aynı mücadele okul çıkış saatlerindede yaşanıyor. Veliler bu kezde çocuklarını alabilmek için yoğun bir çaba içerisine giriyor. Özellikle kavşaklarda trafik tam keşmekeşe dönerken şehir içi trafiği her geçen gün artıyor. Çözümü noktasında ise şu ana kadar atılmış ciddi bir adım yok.

2 yorum yapılmış

  • tespitçi25 Aralık 2023 - 13:03
    Belediye yönetiminde teknik adam eksikliği, Milli Eğitim ve İl Özel idarenin kent merkezinde ki okulları yıkıp, taşımak yerine güçlendirmesi trafik sorununu kangren haline getirmiştir.
  • Vatandaş27 Aralık 2023 - 01:34
    Sorun tüm kavşakların dönel kavşak haline getirilmesinden ve dönel kavşak içindeki araçların öncelik geçiş hakkından kaynaklanıyor. 2,5 kişiye bir aracın düştüğü Bolu’da birçok sokak ve caddelerde yollar daraltıldı, kaldırımlar genişletildi. Önceden olduğu gibi bazı kavşaklara trafik ışıkları konulursa sorun çözülür.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.