Bolu'da Peş Peşe Yangınlar

7 Ekim 2019
Bolu'da geçtiğimiz haftasonu  Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri adeta dur durak bilmeden ihbardan ihbara koşarak alevlere müdahale etti.
Haber: Utku Cihan
Geçtiğimiz haftasonu Bolu'da birçok noktada çıkan yangınlara hızlı bir şekilde müdahale eden Bolu Belediyesi İtfaiye müdürlüğü ekipleri Pazar günü de kaza, yangın ve dumanlanma ihbarlarına hızlı bir şekilde müdahale ederek büyümeden önledi. Cumartesi akşamı 2 noktada büyük yangınlar ile cansiparane görev yapan Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri  Pazar günü akşam saatlerinde İhsaniye mahallesi Çukurçeşme sokakta bulunan bir apartmanda meydana gelen baca yangınına müdahale ederken yangın büyümeden önlendi. Yine aynı akşam bu kez saat 23:40 sıralarında  14 Burda Avm Arkasında bulunan eve giderek  elektrik hattındaki arıza sonrasında dumanlanmaya güvenlik amaçlı müdahale etti. HAVALAR SOĞUDU BACA TEMİZLİĞİNİZİ YAPIN UYARISI Öte yandan havaların soğuması ile birlikte uzmanlar sobalı evlerde bulunan bacaların temizlenmeden sobaların yakılmamasını dile getirirken baca yangınlarının ana sebeplerinden bir tanesi olarak kurum dolu bacaların çabuk yanması ile oluşabilecek yangınlar noktasında uyarılarda bulundu.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.