Bolu’da korana virüs’e yakalanan sağlık çalışanı bakın neler söyledi

Bolu’da korana virüs’e yakalanan sağlık çalışanı bakın neler söyledi
6 Nisan 2020

Bolu’da, korona virüsüne yakalanan Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’nde çalışan Veysi Aktürk, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Aktürk, “Üzgünüm çünkü arkadaşlarımı yalnız bıraktım” dedi. 

Bolu’da, Refika Baysal Toplum Sağlığı Merkezi’nde çalışan Veysi Aktürk, korona virüs şüphesiyle test yaptırdı. Testin pozitif çıkması üzerine Aktürk, tedavi altına alındı.  Tedavisinin 3’üncü gününde olduğunu söyleyen Aktürk, sosyal medya hesabından umut veren bir paylaşımda bulundu.

“PANİK YOK, UMUTSUZ OLMAK YOK, ÖLMEK YASAK”

Aktürk yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Korona virüsle tedavimin 3. günündeyim. Unutmayın, zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğu ile ölçülür. Milleti ve Devleti için canını ortaya koyan nice canların var olduğunu asla unutmayın. İnanıyorum bu mücadelenin kahramanları da geçeni gündüzüne katan, canla başla mücadele veren, evlerine dahi gitmeyen sağlık personeli olacaktır. Üzgünüm, çünkü arkadaşlarımı yalnız bıraktım. Tedavi gördüğüm Hastanede hizmetlisinden Müdürüne, korona servisi hemşire hanım kardeşlerimin yaklaşımlarına, naifliklerine… Hastanesinde aldığı tedbirlerle, kendisine, hastanesine yakışanı yaptıran, sürekli arayıp takipte olan değerli başhekimine. Sürekli bilgi halinde olan merkezimizin başhekimine, sağlık müdürlüğümüzün Başkan, Başkan Yardımcılarına, yakından takip eden İl Sağlık Müdürüme ayrı ayrı teşekkür ediyorum. PANİK YOK, UMUTSUZ OLMAK YOK, ÖLMEK YASAK” hep beraber başaracağız. Bana bir şey olmaz deme paylaşın destek verin. Selam Dua ile”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.