Bolu'da kavşaklar trafik çilesine döndü

Bolu'da Cumhuriyet Caddesi ve Sümer Mahallesine girişteki Mudurnu kavşağında yaşanan trafik vatandaşı adeta çileden çıkarıyor.

14 Ocak 2024

Bolu'da Cuhmhuriyet Caddesi ve Sümer Mahallesine giriş yolunun tam ortasında bulunan Mudurnu kavşağında özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafik durma noktasına geliyor. Bu durum trafikte büyük aksaklıklara neden olurken, kavşakla ilgili düzenleme bekleniyor. 

2 büyük caddenin kesiştiği noktada bulunan dönel kavşakta sorun uzun süredir devam ediyor. Araç sürücüleri özellikle işe gidiş geliş saatlerinde dakikalarca trafiğin açılmasını bekliyor. Aynı zamanda trafik yoğunluğundan dolayı maddi hasarlı kazalarda meydana geliyor. Araç sürücüleri kavşakla ilgili çözüm beklerken Bolu Belediyesi ise en büyük icraatı olan LED aydınlatmalarının gece çekilen görüntülerini  'Bu ışıltılı hayatı siz istediniz' şeklinde paylaşarak kavşaklarda yaşanan trafik çilesini pekte umursamadğı görülüyor. Kavşak kullanım kurallarına en iyi uyan Bolulu vatandaşlar olmasına karşın uzun süredir devam eden sorunun bir türlü çözüme kavuşturulmaması araç sürücülerinin, bölge esnafının ve vatandaşların tepkisine neden oluyor. 

İşine gidip gelen araç sürücüleri her gün dakikalarca dönel kavşaktan geçmek için beklediklerini belirterek, “Her gün onlarca dakika bu kavşağı geçmek için bekliyoruz. Burada maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Neden bu çileyi vatandaşlarına reva görüyorlar. Neden burada bir düzenleme yapılmıyor. Anlamış değiliz, yetkililerden bu konuda bir çözüm bekliyoruz. Diğer kavşaklardada bu durum pek farklı değil. Özellikle sabah ve akşam yatkililer bu kavşaklarda ki rezaleti bir görsünler” dediler. 

5 yorum yapılmış

  • Gerekyok14 Ocak 2024 - 20:53
    Bence abartmayın sürekli geçiyorum ordan ama ben hiç görmedim trafik filan kırkta bir oluyorsa onuda abartmayın
  • Fahrettin Taskin 14 Ocak 2024 - 21:10
    Zaten trafık agır ıslıyor en azından 5 dk gece kalıyorsun bırde bu ısın obur yanı kavsakta sen gec ben gec olayı tartısma trafıgı kilitliyor en ıyısımı ısıl koysun lar herkes hakkına razı olsun sadece bu kavsakta
  • İsmail a.y14 Ocak 2024 - 21:36
    dönel kavşağın anlamını bilmiyorasanız başka ama biliyorsanız kasıtlı konuşuyorsunuz hazımsızsanız maden suyu için rahatlarsınız.
  • Bolu Beyi14 Ocak 2024 - 21:50
    Özellikle okul ve mesai saatleri çıkışında büyük bir sorun. Battı çıktı gibi biseyin yapilamsi buraya şart. Sıkışıkligin bir diğer sebebi de balıkçının oraya parkeden arabalar bir şeridi otomatik kapatıyorlar.. Acilen park yasağı getirilmeli oraya.
  • işçi15 Ocak 2024 - 09:53
    Işık olsa 5-6 ışıkta zor geçersin oradan.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.