Bolu'da İYİ Parti kendi adayıyla seçime giriyor

İYİ patti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş gazetemiz editörü Caner Güngör'e yaptığı açıklamada yerel seçime kendi adayları ile gireceklerini ve hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi.

Bolu'da İYİ Parti kendi adayıyla seçime giriyor
7 Aralık 2023

Yerel seçime aylar kala siyasi arena günden güne hareketleniyor. 

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e konuşan İYİ Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş "İYİ Parti olarak, 2024 Yerel Seçimleri’ne ‘hür ve müstakil’ olarak gireceğiz" dedi.

Şu an Bolu'da özellikle belediye meclis üyeliği için oldukça yoğun talep aldıklarını ifade eden Burhan Aktaş, Belediye Başkan adayları içinde çok hassas bir çalışma sergilediklerini dile getirerek, "Bolu'da İYİ Parti'nin ciddi bir potansiyeli olduğunu halkımız biliyor. Partimize olan teveccühde bizleri son derece memnun ediyor. İyi Parti olarak memleketimize sorumluluğumuzun farkında ve bilincindeyiz. Bolu halkının tümünü kucaklayacak olan adayımızı yakında açıklayacağız. Bu isim herkesin gözünü kırpmadan oy verebileceği bir isim olacak. Şu an özellikle Belediye Meclis Üyeliği için yoğun bir talep var. Burada da hassas davranıyoruz. Bolu'nun sorunlarını bilen çözümü için elini taşın altına sokabilecek isimlerle halkımızın yanında olacağız" dedi.

Başkan Burhan Aktaş, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı İYİ Parti tabanının destekleyeceği algılarına da, "Tanju Özcan hayal kuruyor" diye cevap verdi. 

4 yorum yapılmış

  • Vatandaş7 Aralık 2023 - 13:23
    Umarım milletvekili seçiminde olduğu gibi yoldan yanından geçen vatandaşlara selam sabah vermeyen birini aday gosterme gibi bir hata yapmazsanız umarım. Bolu için taninan, sevilen, bolu halkinin kucaklayacagi, her partiden oy alabilecek bir aday cikarmazsaniz. Milletvekilliği seçimindeki gibi yine aldığınız oy oranını görünce şok gecirirsiniz. Milletvekili seçimindeki adaylarıniz resmen hüsrandi sonucda 4. Parti çıktınız.
  • Bolulu7 Aralık 2023 - 18:49
    Bolu ve yurdumuzun geleceği için, iyiyi, güzeli düşünen, ayırım yapmadan herkesi kucaklayan, milliyetçi, demokrat, Atatürk sevdalı kişilerin İyi partinin şemsiyesi altında birleşmesi ve güneşinden faydalanmasını bekliyoruz.
  • İbrahim basar7 Aralık 2023 - 21:50
    O halıcı varya sizin eski il bşk'nı örnekbaş,onu koyun en iyisi. O çok iyi.
  • Mustafa8 Aralık 2023 - 15:59
    Erken konuştunuz Başkan

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.