BOLU'DA BİR HAFTADIR VAKA SAYISI ARTIYOR

BOLU'DA BİR HAFTADIR VAKA SAYISI ARTIYOR
8 Mayıs 2020

İlimizde her geçen gün iyiye giden tablo son bir haftadır bozuldu. Bir dönem hiç vaka görüşmeyen ilimizde 1 haftadır her gün pozitif vaka görüldüğü öğrenildi.

Bolu Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre her gün 200 civarında testin yapıldığı ilimizde son bir haftadır vaka sayılarında artış yaşanmaya başladı. Son bir hafta boyunca her gün pozitif vakaya raslanırken ilimizde ki iyimser tablo bozuldu.

Alınan bilgilere göre bir anda ilimizde ki vaka sayısı 100'ü geçti. Bu yaşanan gelişmelerden sonra vatandaşlarımızın kurallara daha çok riayet etmesi gerektiği gözler önüne serilirken, en ufak gevşemede virüsün hızla yayıldığı görülüyor.

8 yorum yapılmış

  • Bolulu8 Mayıs 2020 - 15:37
    Vakalar hangi köy mahalle apartmandan cıktı? Kimler dışarıdan geldi? Araştırsın filiasyon ekipleri ve toplumla paylaşsınlar.
  • mustafa8 Mayıs 2020 - 15:56
    Ülkenin her tarafı kalabalık herkes sokakta ,dışarıya iyi işler yaptık algısı vermek için ,halk da virüs yokmuş gibi hareket ediyor ,vakalar artıyor zaten tüm ölümler verilmiyor zatüre vs deniyor ölüm nedenleri
  • Namık Başağa8 Mayıs 2020 - 17:13
    5G teknolojisi ilk kez Mayıs ayında Bolu da denenecekti. Deneme başladı mı? 5 G ile Covis 19 ilişkilendirilmesi ülkemizde de Bolu da başlatılacak bu dönemde takip edilmeli... Bitkiler, kuşlar ve insanlardaki etkileri takip edilmeli...
  • Şeyma8 Mayıs 2020 - 17:41
    Niye tam sayı açıklanmiyor
  • mesut koçkesen niğde8 Mayıs 2020 - 20:32
    maske çözüm degil havaların ısınmasıyla siyah sivri sinek ve nem en kötüsü en güzeli mesafe , hazirandan sonra daha kötü olacagını düşünüyorum şimdiden tedbirinizi alın OLAY SANILANDAN BÜYÜK KÜRESEL DÜZENİN ŞİFRELERİ
  • Bolu 14 9 Mayıs 2020 - 17:46
    Şöyle de acı bir gerçek varki temkinsiz tevekkülsüz çok insan var! Temizlik ve hijyen anlayışı değişmeyen kişide değişmiyor.. Ayrıca evde kalan ve misafircilik oynamayan hiç kimseye de bulaşmıyor. O halde napıyoruz;havalara aldanmayıp bu dönemi sil baştan yaşamaktansa biraz daha dişimizi sıkıcaz yapacak birşey yok. Yok ben istediğim yere gider gezerim diyorsanız da taşıyıcı olduğunuz durumda bulaştırdığınız insanların kul hakkını nasıl ödeyeceksiniz?
  • Sedat 10 Mayıs 2020 - 14:11
    Basına nerde ne kadar mahalle köy çıktığı verilmezse böyle olur neyi saklıyorsunuz halktan herkes ona göre hareket eder bolu geneli nasıldır saklamak ayıptır zaten herşeyi sakladığımız için bu hale geldik
  • Gerçek im?11 Mayıs 2020 - 10:14
    Bu haberi yapan arkadaşa sormak istiyorum acaba kaynak kim ya da hangi kurumdur ?

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.