Bolu'da basın mensuplarına korana testi

Bolu'da basın mensuplarına korana testi
9 Eylül 2020

Bolu’da basın mensuplarına İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs testi yapıldı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, “Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak, yaklaşık üç ay önce yapılan testte hiçbir gazetecide korona virüse rastlanmadı. İnşallah bu testlerde de olumsuz bir durum yaşanmaz. Başta Bolu Valimiz Ahmet Ümit olmak üzere, İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Emin Demirkol ve bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz." ifadelerini kullandı.

Korana virüs salgının başladığı süreçten itibaren vatandaşların haber alması için sahada görev yapan basın mensuplarının risk taşıyan meslek grupları içerisinde yer alması nedeniyle Bolu Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin koordinesinde sahada görev gazetecilere test yapıldı.. İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli filyasyon ekibi  sahada görev yapan 30 basın mensubuna Gazeteciler Cemiyeti’nin ofisinde test yapıldı. İkişerli gruplar halinde alınan  gazetecilerin atestlerinin sonuçları iki gün sonra belli olacak.  

"Vakaların Artmasıyla İkinci Kez Test Yapıldı"
Kentte artan vaka sayıları nedeniyle gazetecilerin ikinci kez koronavirüs testinden geçirildiğini belirten Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, “Bolu Gazeteciler Cemiyeti olarak, Bolu Valiliğinin koordinesinde Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından özellikle sahada görev yapan gazeteci arkadaşlarımıza koronavirüse karşı ikinci kez test yaptırıyoruz. Yaklaşık üç ay önce yapılan testte hiçbir gazetecide koronavirüse rastlanmadı. İnşallah bu testlerde de olumsuz bir durum yaşanmaz. Başta Bolu Valimiz Ahmet Ümit olmak üzere, İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Emin Demirkol ve bütün sağlık çalışanlarımıza teşekkürü borç biliriz." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.