Bolu'da arının soktuğu vatandaş öldü

Bolu'nun Doğancı Köyü’nde yaşayan Mustafa Karakaya, şah damarından arı sokması sonucu hayatını kaybetti. 45 yaşında hayata gözlerini yuman Karakaya’nın ölüm haberi sevenlerini üzdü.

Bolu'da arının soktuğu vatandaş öldü
2 Ekim 2023

Doğancı Köyü’nde yaşayan usta marangoz Mustafa Karaya dün öğlen saatlerinde evinin bahçesinde bulunan arı kovanlarının bakımını yaparken ağır yaralandı.

Bal arılarının şah damarına yakın bölgeden 3-4 defa sokması sonucu yaralanan Karakaya ambulansla hastaneye yetişmek için evine koşarak eşi Hayriye Karakaya’ya haber verdi. Arı alerjisi olan Karakaya olay yerinde boğazının şişmesi sonucu sağlık ekipleri olay yerine ulaşamadan olay yerinde can verdi. 3 çocuk babası olan ve Cem Hakko ve Dünya Göz Hastanesi Sahibi Eray Kapıcıoğlu gibi isimlere marangozluk işleri yapan Karakaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karakaya’nın ölüm haberi sevenlerini üzdü.

Mustafa Karakaya Doğancı Köyü’nde kılınab öğle namazına müteakip köy mezarlığına defnedildi.

1 yorum yapılmış

  • Sabahattin Altunel2 Ekim 2023 - 22:28
    Mekanı cennet olsun yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.