Bolu'da alım garantili ekim dönemi resmen başladı

Bolu'da alım garantili ekim dönemi resmen başladı
17 Nisan 2023

Golden Tarımsal Üretim A.Ş. Bolu'da sözleşmeli ve alım garantili ekimleri için Bolu’daki çiftçilerle resmen anlaşarak çalışmalara başladı.

Bolu tarımını geliştirmek ve Türkiye'de çoğu ilde sanayi üretimi için çiftçilerle anlaşmalı ekim yapılan bu model bu sene Bolu'da başlamış oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Golden Tarımsal Üretim A.Ş'nin yetkili ismi Erkan Bektaş, "Artık Bolu’daki fabrikamızda sözleşmeli ekim başlamış durumda. Bolu'da Marka değeri olan patatesi tekrar eski günlerine döndürmek için çiftçilerimizi sanayilik patates üretimine yönlendiriyoruz. Bu şekilde hem çiftçimizin kazanmasını sağlamış olup hemde sanayilik üretimimizi artırıp katma değer yaratmış olacağız. Sözleşmeli ekim ile ilgili üreticilerimize tohum gübre ve avans vermekteyiz. Bununla ilgili müracaatı fabrikamızda ki sorumlumuz Mustafa beye 03742534543 numaradan ulaşıp yapabilirler" dedi.

Golden Tarımsal Üretim A.Ş'nin Bolu’daki Patates fabrikası hali hazırda şok marketlerin Türkiye geneli tedarikçisi olup tüm Türkiye ve yurtdışında birçok kurumsal markanında tedarikçiliğini yapıyor.

Geçen yıl ise yaş meyve ve sebze ihracatçılar birliğinde Türkiye ihracat üçüncüsü oldu.
 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.