Bolu'da 300 kişi yürüyüş yaptı, slogan attı

Hamas’ın İsrail’e karşı sabaha karşı başlattığı operasyon ve İsrail’in savaş ilanı sonrasında bölge ateş hattına dönerken, Bolu’da Anadolu Gençlik Derneği’ne bağlı 300 kişi Filistin’e destek olmak için İzzet Baysal Caddesi’nde yürüyüş yaptı. Yürüyüşe katı

Bolu'da 300 kişi yürüyüş yaptı, slogan attı
8 Ekim 2023

Bolu Belediye Meydanı’ndan Kent Meydanı’na yürüyüşe geçen grup pankartlarla Hamas’a destek verdiler. Polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı yürüyüşte, ‘Mehmetçik Gazze’ye’ sloganı attılar. Gruptakiler ayrıca, ‘Allah’ın ateşi İsrail’i vursun’, ‘Hamas’a uzanan eller kırılsın’, ‘Ey kafirler yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz’ sloganları attılar.

“İSRAİL’İN BAŞKENTİ CEHENNEMİN DİBİDİR”

Arapça ve Türkçe pankartlar taşıyan grup adına yapılan basın açıklamasında, “Terörist İsrail’in Filistin’den defolmasını istiyoruz. Kafirler eninde sonunda yenilecektir. İsrail’in başkenti cehennemin dibindir” ifadelerini kullandılar.

Yürüyüş olaysız şekilde son buldu.  

5 yorum yapılmış

  • Bolulu9 Ekim 2023 - 13:49
    Savaşlar, emperyalist ülkeler tarafından, silah ve mühimmat satışı yapmak ve geri ülke insanlarını yok etmek amacıyla planlanmaktadır. Devletimizin serinkanlı ve bütün ülke ve insanlara eşit bir şekilde davranmasını bekleriz. Dış politikamız olumlu.
  • İbrahim kıymaz 8 Ekim 2023 - 14:00
    Allah Filistinli kardeşlerimize zafer nasip etsin,
  • ali.koc8 Ekim 2023 - 23:12
    basta su 300kisi olmakuzere gidebilirler.hamas.ortadoguyu atese verdi
  • Melungeon149 Ekim 2023 - 01:33
    savaşı başlatanda kaşıntı var.demek..umarım.bize şıçramaz....
  • Sebenli9 Ekim 2023 - 18:58
    Asker Gazze'ye diyenler kendileri gitsin.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.