Bolu'da 2 kadın hırsız zanlısı yakalandı

Bolu’da 3 farklı iş yerinden ve inşaattan yaklaşık değerleri 13 bin lira olan malzeme çaldığı tespit edilen 2 kadın yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Bolu'da 2 kadın hırsız zanlısı yakalandı
22 Aralık 2023

Olay, Bolu Belediye binasının yanında bulunan Aşağı Çarşı’da meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, pazar alanından geçen Y.B. ve B.B., 3 ayrı tezgahtan yaklaşık değeri 5 bin lira civarında olan kuru gıda malzemeleri çaldı. Şüpheliler çaldığı malzemelerle birlikte bölgeden uzaklaştı. İş yeri sahipleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Y.B. ve B.B.’nin peşine düştü. Aşağı Çarşı’da hırsızlık yapan şahıslar, Akpınar Mahallesi’nde bulunan bir inşaata girerek oradan da 8 bin lira değerindeki inşaat malzemelerini çaldı.

Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonla 2 kadın evlerinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

3 yorum yapılmış

  • Deniz 22 Aralık 2023 - 19:34
    Sonuç? Hiçbir ceza yok bırak tekrar çalmaya devam etsinler.bu siyasilerin hırsızlara geçtiği toleransın caydırıcı kanun çıkarmayarak sebebi ne ola ki? Hayret bolu polisi hirsizda yakalayabiliyormuş benim evi soyanları araştırmadılar bile.
  • İbrahim kıymaz 22 Aralık 2023 - 20:10
    Allahın hükmü uygulansa kimse hırsızlık yapmaya teşebbüs edemez, değil mi? Şimdi birileri şeriat propagandası yapıyor diyecek, ceza caydırıcı olmalı, benim fikrim budur, sen onu malı çalına na soracaksın ne kadar canı yanmıştır, bu bir kilo altında olabilir, islamda hırsıza SARİG denir
  • Gurbetçi25 Aralık 2023 - 12:25
    Ceza ile dinle korkutmanın hiç önemi kalmadı.ülkede ahlak çöktü.insanlar çalışmadan yardım almaya alıştı.üç çeşit yemek yiyebilmek için cezaevini tercih eder oldu.insanlar ufak çıkar için partilere üye oluyor ölümüne savunuyorlar.bu insanlar gün gelir yılan gibi önce sahibini ısırır.geleceği olmayan toplumlar esaret altına girmeye hazırdır.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.