Bolu'da 14 parka sanatçı isimleri verildi

Bolu'da 14 parka sanatçı isimleri verildi
1 Temmuz 2021

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşti. Gerçekleşen oturumda Bolu Merkezde bulunan ve ismi olmayan 14 parka isim verildi.

Haber; Sefa GÜNAY

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1. Oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Meclis salonunda gerçekleşti. Gerçekleşen oturumda gündeme gelen Bolu Merkezde bulunan ve ismi olmayan parklara isim verilmesi konusu mecliste görüşülerek karara bağlandı.

Mecliste görüşülerek hepsinin oy çokluğu ile kabul edildiği kararda Bolu Merkezde bulunan ve ismi olmayan 14 parka Türk sinema tarihine damga vuran oyuncuların ve sanatçıların isimleri verilirken Başkan Özcan, isimlerin Bolu Belediyesi Halkla işler müdürlüğü tarafında mahallelerde yapılan anketler sonuçlarına göre belirlendiğini söyledi.

14 İSİMSİZ PARKA İSİM VERİLDİ

Bolu Belediye Meclisi Temmuz Ayı 1. Oturumunda alınan kararla Beşkavaklar Mahallesi Muhtarlık yanında bulunan parka Zeki Alaysa ismi, Balıklı Sokak Parkına Barış Manço ismi, Kültür Mahallesi Tokgöz sokaktaki parka Cüneyt Arkın ismi, Alpagut Mahallesi 290 sokaktaki parka Cem Karaca ismi, Dağkent Küme Evleri Sokaktaki parka Minur Özkul ismi, TOKİ 1.Etap Pazar yerinde bulanan parka Şener Şen ismi, Kültür Mahallesi Aşık Veysel Sokakta bulunan parka Aşık Veysel ismi, Çıkınlar Mahallesi sıra evler sokakta bulunan parka Şevval Sam ismi, Sağlık Mahallesi Yolçatı sokakta bulunan parka Neşet Ertaş ismi, Kürkçüler TOKİ spor alanında bulunan parka Ayşen Gruda ismi, Memursen TOKİ Spor alanında bulunan parka Zeki Müren ismi, SEDAŞ’ın Kuzeyinde yapılan yeni parka Mehmet Gören ismi, Kanal Yolu Güzergahı Zerdali Sokakta bulunan parka Adile Naşit ismi, SEDAŞ’ın karşına yapılan büyük parka ise Kemal Sunal ismi verildi.

 

9 yorum yapılmış

  • Devrim Demir 2 Temmuz 2021 - 00:23
    Bütün isimler çok güzel ve isabetli ama biri hariç, onun yerine yüzlerce daha hak eden sanatçılarımız olabilir di, hem yaşayan hem vefat eden ışıklar içerisinde uyusunlar kimler var kimler ama Şevval hanım daha genç sayılır çok adı konur ilerde çok, o neden seçildi acaba merak ettim ...
  • Şener Şen 2 Temmuz 2021 - 02:11
    Şener Şen gereksiz olmus
  • Emre2 Temmuz 2021 - 04:07
    Boş haberleri bırakın
  • Cemal2 Temmuz 2021 - 06:18
    Sizde bunu haber yaptınız
  • Kayıp2 Temmuz 2021 - 13:09
    Kemal sunal Tarık Akan VS de yok. Neden Nuri alço ya ayıp oluyor
  • Bolulu2 Temmuz 2021 - 19:45
    Gerçekten çok ayıp olmuş. Açılışa da gelirdi. Ah Bolum, ne günlere kaldık.
  • Cahit3 Temmuz 2021 - 08:55
    Bence boluya yatırım yapan bolulu hayır severlerin ismi yazilsa daha iyi olur.
  • meraklı3 Temmuz 2021 - 09:06
    nuri alçı bolu lumu neden ayıp edilmiş. şevval dam bence de erken olmuş tarık akan, filiz akın, kadir inanır, türkan şoray, ilyas salman, sadri alışık, ayhan ışık, ediz hun ilk aklıma gelenler
  • Bolulu vatandaş5 Temmuz 2021 - 15:47
    Her ne kadar, verilen isimler iyi olsa da, şu şekilde ön araştırma yapılabilirdi. Bolunun, siyasi, kültürel ve eğitim hayatına katkıda bulunanlar ile, Bolulu şehit ve gazilerimizin isimleri araştırılabilirdi. Mesela, severseniz, sevmezsiniz, özellikle 1999 depreminde fedakarca çalışan zamanın Bolu Belediye Başkanı ile, Bolumuzda birçok eğitim kuruluşu ve tesis kazandıran rahmetli Milli Eğitim Bakanı Avni Akyol gibi kişilerin isimleri düşünülebilirdi. Diğer kamus

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.