Bolu valiliğinden önemli uyarı

Bolu valiliğinden önemli uyarı
8 Temmuz 2021

Meteoroloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimizde kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış olacağı bildirildi. Öte yandan Bolu Valiliği, vatandaşları ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Son meteorolojik değerlendirmelere göre ilimizde hafta başından bu yana aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanağın, bugün (8 Temmuz) tekrar etkisini artıracağı aktarılan açıklamada, yer yer çok kuvvetli olacağının tahmin edildiği belirtildi.

TEDBİRLİ OLUNMASI İSTENİLDİ

Açıklamada, yağış nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, dolu, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istenildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Bolu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere göre dün gece saatlerinden (08.07.2021) bugün saat 20:00’a kadar yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden, ani sel, su baskını, dolu, yıldırım, kuvvetli rüzgâr, heyelan, ulaşımda aksamalar vb. olumsuzluklara karşı tedbirli olunması rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.