"Bolu Türkiye'nin mantar merkezi olacak "

"Bolu Türkiye'nin mantar merkezi olacak "
9 Eylül 2020

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği Cemiyet Sohbetleri kahvaltısında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Projemizi geliştirebilirsek ilerleyen yıllarda Bolu Türkiye’nin mantar merkezi haline gelecek” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği  Cemiyet Sohbetleri kahvaltısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tanju Özcan, organik yöresel ürünler pazarı ihalesinin henüz belli olmadığına belli olduğu taktirde çok başarılı çalışma olacağının altını çizerek,"Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir kooperatif kurduk amacımız dört yüz insanın çalıştığı  belediye şirketinden daha çok istihdam sağlayan alt kooperatiflerle birlikte Boluda’ki binlerce köylümüzün cebine para girişini sağlayacak bir kooperatif olmasıdır. Bu alanda ilk başarımız  mantar üretimi oldu. Mantar Kafa markasıyla şu süreçte şok marketlerde satışını yaptığımız mantar faaliyetlerini geliştirebilirsek Bolu birkaç yıl içerisinde Türkiye’nin mantar merkezi haline gelecektir" diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.