Bolu polisinden 650 bin TL'lik makaron operasyonu

Bolu polisi şüpheli gördükleri bir minibüste yaptığı aramada piyasa değeri yaklaşık 650 bin TL olan 500 bin adet (dal) doldurulmamış makaron ele geçirdi.

2 Ocak 2024

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında; kaçakçılığın tespiti ve önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda U.A. (33) isimli şahsın sevk ve idaresindeki minibüste yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 650 bin TL olan 500 bin adet (dal) doldurulmamış makaron ele geçirdi.

U.A. (33), M.F.O. (57), M.A.(47) ve G.D.(47) isimli şahısların şüpheli ifadeleri ve tamamlanan sair işlemleri sonrasında serbest bırakıldılar.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.