Bolu polisi okul önlerini mesken tuttu

Bolu polisi okul önlerini mesken tuttu
15 Eylül 2022

Okulların açılmasıyla birlikte Bolu polisi de adeta okul önlerini mesken tuttu. Polis özellikle öğrencilerin uyuşturucudan uzak tutmak için neredeyse okul önlerinde yatıp kalkıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Anayasanın 41.Maddesinde “…Devlet, her türlü istismara ve şiddete karşı çocukları koruyucu tedbirleri alır.” ve 58.Maddesinde “…Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.” hükümlerine istinaden narkotik madde ticaretinin-kullanımımın önlenmesine yönelik 12 Eylül 2022 Pazartesi günü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması sebebiyle sorumluluk bölgesindede bulunan okul ve eğitim kurumlarının özellikle okul giriş ve çıkış saatleri ile yoğunluk yaşanan diğer saatlerde okul önlerinde, okul çevresinde ve okul güzergahlarında gerekli tedbirler alarak, Narkotim ekiplerincce uygulama ve denetimler yapıldı.

Bolu Emniyet Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen öneri, şikâyet ve ihbarlar da gecikmeksizin değerlendirmeye alınmaktadır." ifadelerine yer verildi.
 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.