BOLU KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE DESTAN YAZDI

BOLU KORONAVİRÜS MÜCADELESİNDE DESTAN YAZDI
28 Nisan 2020

İlimizde koronavirüs mücadelesi başarılı bir şekilde devam ederken şu an hastanelerde 35 vaka kaldı. Öte yandan uzun süredir izolasyon hastanesi olarak kullanılan ve hasta kabul etmeyen Karacasu'da ki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi perşembe günü itibari ile hasta kabulüne başlayacak.

Haber : Caner Güngör

İlimizde başarılı bir şekilde sürdürülen kornavirüs salgını mücadelesi olumlu sonuçlar verdi. Son bir haftada sadece 3 vaka görülürken, hastanede tedavi gören vaka sayısında büyük bir düşüş yaşandı. Şu an sadece 35 vaka hastanelerde tedavi görürken onların hepsi de büyük bir iyleşme sürecinde ve kısa zamanda taburcu olacaklar. Yoğun bakımda ise hiç hasta yok.

Öte yandan koronavirüs vakalarını izole etmek için uzun süre önce normal hastaları kabul etmeyen ve sadece izolasyon hastanesi olarak kullanılan Karacasu'da ki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi de boşalmış durumda.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi perşembe günü itibari ile normal hasta almaya başlayacak.

Şayet alınan tedbirlere tam anlamıyla uyulduğu taktirde Bolu'da çifte bayram yaşanmaması içten bile değil.

8 yorum yapılmış

  • D.Erdoğan28 Nisan 2020 - 22:00
    Tekkelimeyle Bolu mükemmel.
  • Fatih28 Nisan 2020 - 23:09
    Maşaallah sübhanallah
  • K.Yüksel28 Nisan 2020 - 23:10
    İnşallah halkımız gevşemezde biter dışardan gelen olmasa
  • Vatandaş...28 Nisan 2020 - 23:28
    Madem bu salgın bu kadar kolay atlatılavaktı bu kadar tantanaya ne gerek vardı? Hadi diyelim bitti... şimdi yurtdışından veya Büyükşehirlerden ya da tır şoförleri ile yurtdışından yine gelirse ne olacak!!! Yine de atlattıysak iyi güzel haber....
  • Bozkurt1429 Nisan 2020 - 00:12
    Çok iyi haber yinede rehavete kapılmayalım az daha sabredelim
  • Mert yildiz29 Nisan 2020 - 09:35
    Tek korkum il dışından gelenler. Birde hazirandan itibaren Bolu'da balık tutmak için Düzce'den ve Sakarya'dan insanların Boluya akın Edip haftalarca kalması. Göllerde konaklamanin yasaklanması gerekir.
  • Sami aydın29 Nisan 2020 - 12:49
    Mert yıldıza katılıyorum inşallah yetkililer tedbirleri alır da kaçak olarak balık yakalayanları durdurur
  • mustafa29 Nisan 2020 - 13:42
    Virüs kol geziyor ,yalancı baharla Milleti kandırmayalım.iyimser açıklamalar yapılıyor,bir şekilde virüsü her kese bulaştırıp ,ölenler ölür ,kalanlar kurtulur ,dolayısıyla toplum virüse alışır.dün bilim kurulu üyesi İstanbul'daki kalabalık için , İstanbul atlatmış olabilir diyor.istedikleri bu her kese bulaşsın.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.