Bolu jandarması yaylalarda hain avında

Bolu jandarması yaylalarda hain avında
1 Eylül 2016

Havacıların İmamı olarak bilinen firari Adil Öksüz’ün, bulunması için Bolu’nun Göynük ilçesinde yayla evlerinde aramaların yapıldığı iddia ediliyordu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzel, Adil Öksüz’ün Bolu’da veya çevre illerdeki yayla evlerinde saklandığına dair net bir bilginin olmadığını fakat tüm yayla evlerini, sığınakları tek tek kontrol ettiklerini söyledi.

Daha önce Erzurum İl Jandarma Komutan Yardımcısı olarak görev yapan ve Bolu’ya yeni atanan Jandarma Komutanı Albay İsmail Güzel , “Bütün terör örgütleriyle olduğu gibi Fethullah Terör Örgütü ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Valimizin ve Başsavcımızın talimatları doğrultusunda gerekli araştırma ve incelemeleri yapıyoruz. Alınan bütün ihbarları değerlendiriyoruz. Yayla evleri, yaylalardaki sığınaklar ve hepsi tek tek kontrol ediliyor, vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Sadece Adil Öksüz değil şüpheli görülen bütün şahıslarla ilgili vatandaşlarımız ihbarlarda bulunuyor, biz de değerlendiriyoruz. Şuana kadar Adil Öksüz’ün bölgede olduğuna dair net bilgi Sakarya’da da yok bizde de yok  ancak alınan bütün duyumları değerlendiriyoruz “ ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.