BOLU ECZACILAR ODASI BAŞKANI KONUŞTU

BOLU ECZACILAR ODASI BAŞKANI KONUŞTU
1 Mayıs 2020

Sakarya Eczacılar Odası Bolu İl Temsilcisi Semra Gökçel, Sağlık Bakanlığı tarafından Bolu'ya gönderilen maske sayısını ve vatandaşların nasıl temin edeceğini Bolu Gazetesi'ne anlattı.

Belediye, Özel İdare, AK Parti İl Başkanlığı gibi kurumların dağııtığı maskelere rağmen vatandaşların en büyük şikayeti maske temin edememekti. Sağlık Bakanlığı tarafından eczanelere gönderilen maskelerin de dağıtımı başlamasına karşın halen vatandaş özellikle sosyal medya üzerinden maske bulamamaktan şikayetçi.

Sakarya Eczacılar Odası Bolu İl Temsilcisi Semra Gökçel Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "İlimiz merkezinde 81 tane eczane bulunuyor. Sağlık Bakanlığı eczzane başı 4 bin 500 adet maske gönderdi. Bir kişiye 5 maske veriyoruz. Maske alan kişi 10 gün sonra yine 5 tane maske alabiliyor. Vatandaşlarımız kimlik kartı ile bize müracaat ettiklerinde bizden maskelerini alabiliyorlar. İşyeri sahipleri personeli için ücretsiz maske dağıtacak. Bunun içinde valiliklerden dilekçe ile maske isteyebilecekler. Çünkü bazen SGK'lılara bazen maske çıkmıyabiliyor. Sistem direk Sağlık Bakanlığına bağlı" şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.