Bolu Dağı çok fena

Bolu Dağı çok fena
18 Mart 2022

Bolu Dağı TEM Otoyolu, Ankara ve İstanbul yönlerinde meydana gelen tırların da karıştığı zincirleme trafik kazalarında 32 araç çarpıştı, 6 kişi yaralandı. Kazalar nedeniyle trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Kaza, saat 15.15 sıralarında, Bolu Dağı'nın TEM Otoyolu Kaynaşlı Darıyeri mevkisinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı sırasında araçların kayması sonucu İstanbul ve Ankara istikametlerinde zincirleme trafik kazaları yaşandı.

Bolu Dağı TEM otoyolu, çok sayıda tırın karıştığı zincirleme kazalar nedeniyle trafiğe kapandı

32 ARAÇ ÇARPIŞTI, 6 YARALI VAR

Ankara istikametinde 5 TIR, 2 otomobil, İstanbul istikametinde ise 14 TIR, 8 otomobil, 1 otobüs ve 2 minibüs çarpıştı. Olay yerine çok sayıda trafik ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaralanan 6 kişiye ilk müdahalede bulundu.

YOL BİR SÜRELİĞİNE TRAFİĞE KAPANDI

Yol ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Geriden gelen araçlar, Abant ve Kaynaşlı gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu araçlar yol kenarına alınırken, bazı araçlar ise çekiciyle yoldan kaldırıldı. Yaklaşık 1 saat sonra her iki istikamette de ulaşım tek şeritten sağlanmaya başladı. 

1 yorum yapılmış

  • Mustafa Değer 18 Mart 2022 - 22:55
    Çok büyük geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar dileriz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.