Bolu CHP'de Kılıçdaroğlu muhaliflerinin zaferi

Bolu CHP'de Kılıçdaroğlu muhaliflerinin zaferi
3 Eylül 2023

CHP Bolu Merkez İlçe Kongresi’nde değişim taraftarları seçimi kazandı.

CHP'den ihraç edilen Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Ankara'ya yaptığı değişim yürüyüşünde başkan Özcan'ın yanında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na koltuk fırlatılırken çılgınca alkışlayanların destek verdiği Çetin Uç 167 delegenin oyunu alırken, mevcut Başkan İsmail Hakkı Candemir 118 oy aldı.

CHP Merkez İlçe Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un yaptığı seçimlere kırmızı liste ile giren Çetin Uç, 167 delegenin oyuyla CHP Merkez İlçe Başkanı oldu. Diğer aday olan ve beyaz liste ile seçimlere katılan İsmail Hakkı Candemir 118 oy aldı.

İki liste halinde yapılan seçimlerde kırmızı liste ile katılan Çetin Uç 167 oy, Beyaz liste ile katılan İsmail Hakkı Candemir de 118 oy aldı ve seçimlerin kazanını kırmızı liste ile Çetin Uç oldu.

Yönetim Kurulunda Hatice Akdağ. Galip Altunyıldız, Süleyman Can, Naime Ceylan, Berrin Çevik, Dursun Eker, Mehmet Öksüz, Okay Özcan, İrem Özcan Cönker, Aydan Özdemir, Mihriban Sözkesen, Adem Şahin, İsmail Uludağ, Musa Yılmaz, Sabri Yılmaz ve Fatih Yirmili yer aldı.

Yönetim kurulunda bulunan 16 adaydan 6 kadının bulunması dikkatlerden kaçmadı.

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Bolu4 Eylül 2023 - 14:50
    Chp de Tanju Özcan rüzgarı yeniden başlıyor olarak görüyorum. Bay Kemal beye rağmen merkez ilçeyi kazandılar. Bu sonuçla İl başkanlığını da kazacakları aşikar.
  • Zübük4 Eylül 2023 - 18:04
    Delege seçiminden itibaren hep aynı oyun oynanıyor. Önce oy verecek isimler delege adı altında seçtirilip, istenilen adaya oy verdirilmesi sağlanıyor. Genel merkez de, üyeler de bunu yiyor sanıyorlar. Hey Allahım sen bunlara akıl fikir ver. Yok size oy moy. Başka kapıya...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.