Bolu CHP'de disipline sevkler başlıyor

Bolu CHP'de disipline sevkler başlıyor
25 Temmuz 2023

Gazeteci Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre başkan Tanju Özcan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı başlattığı 'değişim ve adalet' yürüyüşüne katılan ve haklarında şikayet bulunan yaklaşık 200 kişi tedbirli olarak disiplin kuruluna ihraç istemiyle sevk edilecek.

Bilindiği üzere belediye başkanı Tanju Özcan'ın Ankara'ya kadar  'değişim ve adalet' sloganıyla yaptığı yürüyüş CHP Genel Merkezi önünde yaptığı miting ile son bulmuştu.

Başkan Özcan'ın bu yürüyüşüne katılan yaklaşık 200 CHP üyesi tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilecek. CHP Bolu İl Yönetimine gelen çok sayıda dilekçe ile yürüyüşe katılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiği fotoğraf ve görüntülerle delillendirilen, CHP'yi zora sokacak eylemlerde bulunan 200 kişinin savunması il yönetimi tarafından önümüzdeki hafta istenmeye başlayacak.

İl yönetimin savunmaları almasının ardından tesip edilen isimler tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilecek ve CHP'den ihraç edilmeleri istenecek.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.