Bolu Belediyesinde gözaltı şoku

Bolu Belediyesinde gözaltı şoku
2 Ekim 2020

Bolu’da kendisine ait bilgisayara suç teşkil eden cinsel içerikli görüntüler indirdiği tespit edilen Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kendisine ait bilgisayarına suç teşkil eden cinsel içerikli videolar indirdiğini tespit ettiği Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Özen hakkında soruşturma başlattı.

6 yıldır Bolu Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yapan Özen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından dün sabah saatlerinde evinde gözaltına alındı.

Mehmet Özen'in evinde ve belediyedeki makam odasında bulunan bilgisayarlarında inceleme yapıldı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemede Mehmet Özen'in bilgisayarında çok sayıda uygunsuz görüntü bulundu.

Gözaltına alınan Özen emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 yorum yapılmış

  • Gülden Akin2 Ekim 2020 - 10:42
    O zaman yasaklanan haberlerde gündeme gelsin. Demek ki doğruydu.
  • Bolu lu2 Ekim 2020 - 15:42
    Zamanında kimleri işe almışlar
  • Hasan masat2 Ekim 2020 - 20:38
    Bu işin altında bi komplo kokusu var...birde bu insan bi komplo ya kurban gittiyse ..itibari ne olacak ..keşke basın özgürlüğünü...doğru anlamış olsa ışık.. çok yazik
  • Nejdet ucak3 Ekim 2020 - 00:16
    Indirme ile ilgili değildir.herkes porno indirebilir
  • Murat 3 Ekim 2020 - 00:23
    Kaç yıldır belediye de oluşu yeterli bir cevap zaten. Eh doğru bir dönemde gözden kaçmamış demekki.
  • Mustafa4 Ekim 2020 - 20:54
    Ayıptır mehmedi uzun zamandır tanırım böyle bir insan değildir her kes yorum yapıyor ama daha suçlu olduğu kanıtlanmadı ya iftiraysa

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.