BOLU BELEDİYESİ EK HİZMETİ BİNASI AÇILDI

Bolu Belediyesi’nin dış birimler için yaptığı yeni Ek Hizmet Binası, personeller ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete girdi.

BOLU BELEDİYESİ EK HİZMETİ BİNASI AÇILDI
1 Kasım 2022

Başkan Özcan: “2023 yılı Bolu’nun yılı olacak”

Açılışta son 3 buçuk yılda yapılanları anlatarak 2023 yılı hedeflerine değinen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “2023 yılı Türkiye yüzyılı olur mu bilmiyorum. İnşallah olur. Ama 2023 yılı Bolu’nun yılı olacak. Buna adım gibi biliyoruz. 2023 yılında Türkiye’de hem benim söylem ve çalışmalarım, hem de Bolu Belediyesi’nin hizmetleri daha çok konuşulacak Türkiye’de.” diye konuştu.

2021 yılında birbirinden önemli projelerin temellerini atan Bolu Belediyesi, “Ek Hizmet Binası”nın inşasını tamamladı. Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve belediye şirketi çalışanlarını aynı çatıda toplayacak Yeni Ek Hizmet Binası bugün gerçekleşen açılış töreniyle hizmete girdi.

Açılış yapıp, verimli geçen sezonu piknikte kutladılar

Bolu Belediyesi, Ek Hizmet Binası açılışına sadece personel ve ailelerini davet etti. Yoğun katılımın olduğu açılışta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan ile belediyenin farklı kademelerinde emek veren yönetici ve çalışanları katıldı. Personeller ve aileleri açılışın ardından “sezon sonu” pikniğinde verimli geçirdikleri sezonu aileleriyle birlikte kutladılar. Ek Hizmet Binası açılış töreninde ilk olarak halk oyunları gösteriler yapıldı. Ardından müzisyen Gökhan Kuş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için Köroğlu türküsünden esinlenerek bestelediği şarkısını seslendirdi. Büyük beğeni alan gösteriler ve müzik dinletisi sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Meral Özcan emeği geçenleri tebrik ederek, çiçek takdiminde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan daha sonra konuşma yaptı.

“Bütçenin yüzde 70’ini kullanan müdürlükler prefabrikteydi”

İlk olarak yeni ek hizmet binasının önemine değinen Başkan Özcan, “Belediyemizin ek hizmet binasını tamamladık. Bu bina bizim için neden önemli? Belediyede en çok para harcayan, en çok hizmet üreten birimleri Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüdür. Bu birimlerimiz Belediye bütçesinin yüzde 70’ini kullanıyor ve düne kadar şu karşıdaki prefabrikteydiler. İşte bugün onlara sağlıklı bir çalışma koşulları sunan bir binayı kazandırma onur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

“Toplu iş sözleşmesine davulla zurnayla imza atacağız”

Ardından tüm çalışanlara mutlu olacakları bir toplu iş sözleşmesi müjdesi veren, hem de 2023’de daha fazla çaba göstermelerini rica eden Özcan, “Ocak ayında toplu iş sözleşmemiz var. Sizlerin yüzünü güldürecek bir toplu iş sözleşmesine hep birlikte davulla zurnayla imza atacağız. Bunun sözünü buradan veriyorum. Siz çalışın biz alın terinizin karşılığını fazlasıyla vermeye hazırız. Biz kocaman bir aileyiz. 2023’te hem bu ailemizi büyütelim, hem de bu aile sayesinde Bolu’muza daha iyi hizmet edelim istiyoruz. Ne olur bundan önceki yıllardan daha fazla çalışın. Paralarıyla Bolu Belediyesi’ni yönettiğimiz Boluların sizlere ödenen maaşlarınızı helal etmelerini sağlayın, ‘helal olsun Bolu Belediyesi çalışıyor’ desinler.” diye konuştu.

“2023’te Türkiye’de daha çok konuşulacağız”

Özcan konuşmasında son olarak, 2023 vizyonundan bahsetti. 2023 yılının Bolu’nun yılı olacağını söyleyen Özcan, “2023 yılı Türkiye yüzyılı olur mu bilmiyorum. İnşallah olur. Ama 2023 yılı Bolu’nun yılı olacak. Buna adım gibi biliyoruz. 2023 yılında Türkiye’de hem benim söylediklerim ve çalışmalarım, hem de Bolu Belediyesi’nin hizmetleri daha çok konuşulacak Türkiye’de. Bu konuda iddialıyım. Sizler benim arkamda durduktan sonra, ailem yanımda olduktan sonra Türkiye’yi sallarız evelallah.” ifadelerini kullandı.

Açılış kurdelesini personellerle birlikte kesi

Başkan Özcan’ın konuşmasının ardından kurdele kesim törenine geçildi. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yeni Ek Hizmet Binası’nın açılış kurdelesi yine belediye çalışanları ile birlikte kesti.  Kurdele kesimi sonrası Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bahçede kurulan piknik stantlarını ve çocuklar için kurulan oyun parkurlarını da dolaşarak personeller ve aileleri ile sohbet etti.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.