Bolu Belediyesi 13 adet heykel yaptırdı

Bolu Belediyesi 13 adet heykel yaptırdı
6 Nisan 2023

Bolu Belediyesi tarafından çoğu kanal yolunda ve yeşil alanlarda kullanılmak üzere 13 adet dev heykeller yaptırıldı. Yaban hayvanları şeklinde yapılan heykeller Ramazan Bayramından önce yerleştirilecek.

Haber : Caner Güngör

Belediye Başkanı seçildiği ilk günlerde belediye meydanına yaptırdığı geyik heykelleri ile gündemi meşgul eden Bolu Belediyesi heykel sevdasından vazgeçmiyor.

Belediye tarafından özellikle yeni yapılan kanal yoluna dikilmek üzere 13 adet heykel sipariş edildi. Bitme noktasına gelen heykeller yaban hayatını simgeleyecek. Leylek, sincap, kaplumbağa gibi hayvanların dev heykellerini yaptıran Bolu Belediyesi heykelleri bayramdan önce dikmeye başlayacak.

Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'ün edindiği bilgilere göre heykellerin büyük kesimi kanal yoluna dikilecek. Arta kalan heykellerde yine yeşil alanlarda kullanılacak.  

6 yorum yapılmış

  • Nahli6 Nisan 2023 - 10:36
    Tanju ozcan bu heykel işini bırakması lazım biraz bolunun ara mahallesine girmesi lazım ara mahallerde yollar bozuk geri dönüşüm arabaları ara mahalleye girmiyor ve geri dönüşümler alınmıyor biraz bolu için çalışması lazım cep için değil bolu hepimizin ama icraat olması lazım sadece kamera karşısında o ona demiş bu buna demiş bırakın bu işleri AKP olsun CHP olsun bolu için çalışın rant b Peşinde kosmayin
  • Fato6 Nisan 2023 - 11:15
    Sizi gidi heykelcikler siziiii
  • Çok gerekli değil6 Nisan 2023 - 12:41
    Heykelle Putla uğraşacağınıza bozulan Yolların tamirini yapın. Çöp konteynırlarının tamirini veya değişimini yapın.
  • Gurbetçi 6 Nisan 2023 - 13:31
    Ya Bırak bu heykel işlerini .Hiç doğru yararlı helal bir iş değil .Cami yaptırıyor Allah razı olsun .lakin heykel İslam'a camiye müslümana ters.Bunu öğrenemedi bu kafada insanlar.Bırakın bu heykel konusunda yarışmayı.Kur'anın en önemli karşı çıktığı Put ve putçuluk işleri.Antalya bir Bolu iki mi desinler diye yarışıyor sunuz .Vallahi israf,Billahi israf,Haram Haram Haram.
  • Yunus6 Nisan 2023 - 18:36
    Yetenek ve gorev bolinci olmayınca birileri para kazansın dite yaptır heykeli ver tomarla parayı adına hizmet de.Hadi oradan hadi oradan
  • Heykeli bırak6 Nisan 2023 - 21:57
    Yollarda araçla giderken kanalizyon kapaklarının üstü fazla boşluk,yollar düzeltilmeli

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.