BODRUMUN İNCİSİ LAGOON BEACH

Bolu’nun tanınmış iş insanı Erdal Bayrak Bodrum’un incisi Türkbükünde açtığı mekan ile tatilcilere A sınıfı hizmet vermeye başladı.

BODRUMUN İNCİSİ LAGOON BEACH
22 Temmuz 2021

Bolu’da yıllardır Turizm sektörüne hizmet eden şirketleri ile tanınan Erdal Bayrak geçtiğimiz yıl Bolu’da açtığı otel ile birlikte Turizm’e biraz daha fazla önem vermeye başlamıştı. Bu yıl Bodrum’da Türkbükünde açtığı Beach ile A sınıfı kalitesi ile kendinden sıkça söz ettirmeye başladı.

Bodrumda Lagoon Beach isimli mekanı kuran ve işletmeye başlayan Bayrak AA kalite hizmeti ile de müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyor. Bolu’nun Turizmdeki gururu olmaya devam eden Bayrak yine Bodrum’da bir mekan daha açma planları yaparken kaliteden ödün vermeyeceğe benziyor.

ÜNLÜLER LAGOON BEACH’TE

Bodrumun incisi Türkbükünde birçok ünlü isim AA kalite de olan Lagoon Beach’i tercih ederken hizmetten de oldukça memnun olduklarını belirttiler.

1 yorum yapılmış

  • Aydın24 Temmuz 2021 - 00:30
    Hemşerim allah işini gücünü rasgetirsin bol kazançlar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.