Bizim kafamızı koparmayın

Bizim kafamızı koparmayın
31 Mart 2021

Bolu'nun son verilere göre yüksek riskli iller arasına girmesi sebebiyle hafta sonu kurulan semt pazarlarının cuma günü kurulacağı açıklandı. 

Bolu, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında açıklanan korona virüs haritasında yüksek riskli iller arasına girdi. Son verilere kadar ‘orta riskli’ iller arasında olan ve hafta sonu sadece pazar günleri sokağa çıkma yasağı olan Bolu’da, bu hafta sonu itibariyle Cumartesi günü de sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Alınan karar gereği, il merkezi ve ilçelerde hafta sonları kurulan semt pazarlarının günü değiştirildi. Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası’ndan yapılan açıklamada, sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağından il merkezindeki semt pazarlarında düzenlemeye gidildiği kaydedilerek, cumartesi olan semt pazarlarının cuma gününe alındığı ifade edildi.

ALBAY TATÜ'DEN SERT TEPKİ...

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Mustafa Altındal, "Sağlık kuruluşu ve hastaneler haricinde ülke genelinde seferberlik yapalım. Bizler pazarcı esnafı olarak varız. Ama market, manav, kasap, bakkala, mükafat vererek değil. Üstüne basa basa söylüyorum. Kapanacaksak top yekün Cumartesi Pazar kapanalım. Bir kesimin ekmeğine yağ sürüp diğer bir tarafta diğer meslek guruplarının kafasını koparmayalım. Ramazan ayı boyunca halkıda bazı fırsatçı art niyetli guruplara yem ettirmeyelim. Rekabet ortamında bol alternatif kalite vardır ucuzluk vardır. Lütfen bu haklı serzenişimizi duyun" dedi.

2 yorum yapılmış

  • Halit1 Nisan 2021 - 07:12
    Ya hep yada hiç denilerek top yekün olacaksa olsun yok'sa 65 yaş üstü altı dinlenilmeyecek yeter artık kuralsız yaşayanların cezasını çekmek zorunda değiliz.stop.
  • Esnaf 1 Nisan 2021 - 15:20
    Hükümet küçük esnafı istemiyor çok net tartisilacak bir konu bile değil 3 harfli marketler satış yapsın kâfi zaten üzerinde kimseye karşı bir sorumlulukta hissetmiyor toplasan 10 tane büyük şirket tr de tekelleşti gerisi onların amalesi olacak

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.