Bizim İsmail'den başkan Özcan'a sert çıkış

Boluluların 'Bolunun çocuğu' diye hitap ettiği MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Belediye Başkanı Tanju Özcan'a çok sert eleştirdi ve uyardı.

Bizim İsmail'den başkan Özcan'a sert çıkış
11 Kasım 2023

Milletvekili İsmail Akgül, Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın anlık şirinliklerle Boluluların gözünü boyamaya kalktığını açık bir şekilde ifade ederek, "Beytülmal ile attığınız 5 cm'lik asfalt ile hemşehrilerimizi kandırmayın.

Bu sefer tutmayacak

Anlık şirinlikler ile hemşehrilerimizin gözünü boyamaya kalkmak, ışıltılı sokak lambalarının arkasına saklanarak büyük icraatlar yapıyormuş edası vermek bu sefer tutmayacak.

Tanju Özcan 'Benim Bolu'ya ayıracak vaktim mi var' demiş

Emekçilerimizin tazminatlarını hiç ettin,mantar üreticilerinin alın terini ödemedin,kanal yolunu kapatırken yanlış projen yüzünden köylülerimiz sayende yaz dönemi sulama yapamadı.Bolu için yapacağın proje de milletvekili olarak elimizden geleni yapalım dedik. Sen bize "benim Bolu'ya ayıracak vaktim mi var'' diyerek cevap verdin. Artık Bolu'ya sahip çıkacağız. Atatürk'ün asıl ve asil evlatları Bolu'ya hak ettiği değeri verecek" dedi.

Akgül, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin belediyesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmini siz asmadınız mı sayın başkan!! Bırakın Allah aşkına." diyerek sözlerini tamamladı.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 16 Kasım 2023 - 19:29
    Sayın vekilim, yerel seçimler de, Ak parti ile ortak bir çıkartın da, seçimi garantiye alalım, aksini düşünmek istemiyorum, iyi parti aday çıkarmaz, diye düşünüyorum, benim için farketmez, MHP den de olur, Ak parti den de olur, yeter ki anlaşma sağlansın

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.