Bizim İsmail Meclis'ta Tanju Özcan'ı anlattı

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül meclis kürsüsünden yaptığı konuşmasında, Başkan Tanju Özcan için “5 yıldır Bolulu vatandaşlarımızı oyalamaktan başka bir iş yapmamıştır.” dedi.   

21 Şubat 2024

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, partisi̇nin haftalık olağan TBMM Grup Toplantısına katıldı.

Akgül, TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmada Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın görev süresince yaptıklarını sert bir dille eleştirdi. Akgül, Başkan Özcan’ın 5 yıldır Bolulu vatandaşları oyaladığını söyledi.  

“5 YILDIR BOLULU VATANDAŞLARIMIZI OYALAMAKTAN BAŞKA BİR İŞ YAPMAMIŞTIR” 

Başkan Özcan’ın 5 yıldır Bolulu vatandaşları oyalamaktan başka bir şey yapmadığını ifade eden Akgül, “5 yıldır Bolulu vatandaşlarımızı oyalamaktan başka bir iş yapmayan mevcut Bolu Belediye Başkanı, yatırım yapmak bir yana Bolu’nun parasıyla yapılan konserve fabrikasını satmış, emekçilerin alın terini ödememiş ve belediye bütçesini dahi gereğince yönetemeyip, belediyemizde satmadık arsa bırakmamıştır.” dedi.  

Özcan’ın, Belediye çalışanlarının tazminatını 6 ay sonra ödeyerek mağdur ettiğini söyleyen Milletvekili Akgül, “Belediye çalışanlarının tazminatlarını 6 ay sonra ödeyerek mağdur eden, mantar üreticilerimizin paralarını ödemeyen Bolu belediye başkanı bir taraftan göçmen sorunu diyerek demagoji yapmakta diğer taraftan belediye taşeronlarında yabancı sığınmacıları çalıştırmaktadır.” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI DIŞINDA HER İŞLE UĞRAŞAN BAŞKAN” 

Özcan’ın belediye başkanlığı haricinde her işle uğraştığı değerlendirmesinde bulunan Akgül, “Belediye başkanlığı haricinde her işle uğraşan, Bolu’ya hizmet etmek yerine ulusal siyasetle uğraşan, genel başkan belirlemeye çalışan mevcut Bolu Belediye başkanı geçen günkü bir röportajında ‘3,5 yılda ancak belediye kadrolarını oluşturabildim. Farkındayım son bir yıldır hizmet etmeye çalışıyorum’ diyerek adeta Bolulu hemşerilerimizin aklıyla dalga geçmektedir. Bu açıklama ‘ben yöneticiliği beş yılda öğrendim, hizmet etmeyi de gelecek beş yılda ancak öğrenirim.’ demektir. Bolu’nun kaybedecek zamanı yoktur. Biz bir yıl içinde Bolu’da çığır açmayı planlıyoruz.” dedi.

7 yorum yapılmış

  • Enver DEMİR21 Şubat 2024 - 11:14
    Sayın vekilim sizlerin TANJU Beyi bu şekilde eleştirmeniz hiç yakışık almamış.... Bizim İsmail e verin oyları dediğini unutmayın Siz milletin vekilisin Belediye başkan adayının vekili degil
  • İbrahim kıymaz 21 Şubat 2024 - 09:22
    Yüreğine sağlık sayın İsmail vekilim, 31 martta bolu tanju Özcan dan kurtulacak inşaallah, yalnız şu cumhur ittifakı için daha zamanımız var, hiç bir çaresi yokmu acaba, şayet ittifak olmaz ise seçimin ne olacağı kesin belli değil, tanju Özcan blr adım önde girer seçime, benim için farketmez, tek aday olsun aksi halde keşke demenin bir anlamı kalmaz,
  • İbrahim YÜKSEL 21 Şubat 2024 - 13:09
    Büyüyüpte küçülmek küçülüpte yerin dibine gömülmek böyle birşey atasözü yiğidi öldür hakkını yeme demişler anlayana
  • Hayran21 Şubat 2024 - 17:34
    Evet İsmail bey biz de o yüzden Muhammed Emin beye vereceğiz..
  • Vatandas22 Şubat 2024 - 12:34
    İsmimi yazamıyorum. Çünkü götüm yemio. Vatandaş olarak yazıom ki kimliğim belli olmasın. Ben bir CHP trolüyümmmm
  • İbrahim kıymaz 26 Şubat 2024 - 07:26
    Sayın vekilim tam kitabın ortasından konuşmuş yüreğine sağlık sayın vekilim, 31 martta bolu halkı tanju başkana bay bay diyecek inşallah
  • İbrahim kıymaz 26 Şubat 2024 - 07:33
    Sayın Enver Demir, doğruları konuşmak ne zaman dan beri yakışık almıyor, aklı başında hiçbir siyasetçi, kim olursa olsun başka partiye oy verin demez, parti disiplinine aykırı dır, zaten ihraç olmuştu, şansı varmış genel başkan değişti yine döndü, bu sefer kaybederse, genel başkanlığa oynayacak, özgür özel de geri aldığına pişman olacak diye düşünüyorum, az, kaldı göreceğiz,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.