Bizce Naci Parlak'a büyük ayıp ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bolu Belediyesi Meclis Üye adayları belli oldu. Beş yıl boyunce Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Naci Parlak resmen listenin dibine atıldı.

Bizce Naci Parlak'a büyük ayıp ettiler
21 Şubat 2024

CHP'nin Bolu Belediyesi Meclis Üye adayları belli oldu. 

CHP kulislerinde bir kaç kişinin listeyi hazırladığı yüksek sesle dillendirilirken özellikle Naci Parlak'ın 22. sıraya yazılması büyük tepkiye neden oldu.

Başkan Tanju Özcan ile birlikte geçtiğimiz seçimlerde yer alan ve Özcan'ın seçimi kazanmasında büyük pay sahibi olan Bolu'da herkesce sevilen biri olarak öne çıkan Naci Parlak ismini listenin dibinde görünce adeta şok yaşadı.

Gazeteci Caner Güngör'e konuşan Naci Parlak, "Beni hiç listeye yazmasalardı inanın hiç bir üzüntüm olmazdı. Ben 5 yıl boyunca Bolu'ya hizmet etmek için hiç bir menfaat gözetmeksizin sayın Özcan'ın yanında yer aldım. Yeri geldi onun için kavga ettim. Bana deseydi ki 'abi seni bu seçim listede düşünmüyoruz' ağzımı açıp tek kelam etmezdim. Yine seçim sürecinde elimden geleni yapardım. Ama beni listenin dibine yazmak bana hakaret etmek gibi bir şey. Hiç yazmasalardı daha iyiydi. Bu hareket bana yapılmış bir itibar suikastidir" dedi. 

8 yorum yapılmış

  • Bolulu21 Şubat 2024 - 11:48
    Çok ayıp etmişler.galerici özgür.ilhan çalışkan.okay özcan.bu isimler Naci parlak.tan dahamı değerli.yadırgadım doğrusu.
  • Paşa21 Şubat 2024 - 11:57
    Gerçekten hiç hoş olmamış.naci parlak in kime ne zararı olurki.herkesçe sevilir sayılır.bari adama küfür eder gibi hiç yapmasaydınız daha iyiydi.
  • Bolu21 Şubat 2024 - 14:46
    Meclis üyelerindede bir değişiklik olsun bence yıllardır hep aynı kişiler.
  • Adem21 Şubat 2024 - 21:06
    Naci bey çok değerli bir insan.çok güzel calismalar yaptı.ama Tanju Özcan çok ayıp etmiş.naci abi başarılarının devamını dilerim
  • Bolu sevdalısı22 Şubat 2024 - 09:05
    Vah vah daha anlayamadınız Tanjunun kıvırmalarını anında satar adamı akşam atar sabah siler
  • Gs Ç22 Şubat 2024 - 12:08
    Naci abi herkes tanır sevilen bir kişidir lakin onun yanında çalışıp iş kuran mevki sahibi olan çoktur çok ayıp etmişler
  • Engin Alver 22 Şubat 2024 - 22:56
    Naci Parlak senin itibarın her zaman her yerde en üst seviyededir. Boluda herkes tarafından bilinir.Senin namın dürüstlüktür iyilikdir.
  • Bahri serin23 Şubat 2024 - 23:35
    Oy atacak parti kalmamıştır artık. Bu saatten sonra sandığa gitmenin bir anlamı yok.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.