Bizce çaycı olmak ne komik nede ayıp

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yerel seçimde siyasi rakibi olan AK Parti Adayı Muhammed Emin Demirkol ve MHP Adayı İlhan Durak'la aklınca dalga geçmek için adeta çaycıları aşağıladı.

Bizce çaycı olmak ne komik nede ayıp
16 Mayıs 2024

Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Adliyesi’ne giderek çay ocağı görevlisiyle fotoğraf çektirdi ve bu fotoğrafı sosyal medya hesabından güya dalga geçmek için paylaştı.

Çay ocağı görevlisinin AK Parti’nin adayı Muhammed Emin Demirkol olduğunu yazan Özcan, "Bugün adliyede yerel seçimlerde yarıştığım AK Parti’nin Bolu adayını gördüm ve derin düşünceye daldım. Seçimlerden önce ben ‘baba ocağına’ geri döndüm, seçimden sonra da AK Parti’nin Bolu adayı Adliye’nin çay ocağına, MHP’nin Bolu adayı da Ankara’daki Ülkü Ocağına geri döndü. İşte hayat böyle bir şey" ifadelerini kullandı.

TEDAVİ VE ÇAY İÇİN HASTANEYE DAVET

Özcan’ın bu paylaşımına Demirkol’dan cevap gecikmedi. Çay ocağı görevlisi değil hekim ve akademisyen olduğunu belirten Demirkol, "Sayın Tanju Bey, o halde adliyeye girebilmenize ve beni orada aramanıza şaşırdım.  Ben, İzzet Baysal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde kutsal hekimlik görevimi yapıyorum ve güzel ülkemin güzel insanlarına sağlık hizmeti vermeye; Türkiye'nin en pahalı şehir içi ulaşım hizmetini alan üniversiteli kardeşlerime tıp fakültesinde hocalık görevine devam ediyorum.

Sizi de tedavi ve çay için beklerim. Hekim olarak tavsiyem, gelirken bir şey içmeden ve yemeden aç olarak gelin. Bu arada küçümsediğin, hor gördüğün emekçi çaycı kardeşime de selamlar." şeklinde paylaşım yaptı.

Başkan Özcan'ın bu paylaşımı vatandaşlardan büyük tepki gördü ve Özcan 'kibir abidesi' olarak adlandırıldı. Özcan bir süre sonra yaptığı bu densiz paylaşımı silmek zorunda kaldı.

2 yorum yapılmış

  • Sinan16 Mayıs 2024 - 07:39
    Bolu halkı halletti Sen alkolik hiçbir projesi olarak adamı getirirsen böyle olur
  • Canan16 Mayıs 2024 - 07:41
    Tanju’ nun yüzüne baksana Meymenet yok Bir de konuşuyor

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.