BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI

BİR KÖY KARANTİNAYA ALINDI
1 Haziran 2020

Gerede de son zamanlarda yaşanan koronavirüs vakalarında görülen ciddi artış nedeniyle bir köy karantina altına alındı. İlçe Sağlık Müdürlüğü ilçede yaptırdığı anonslar ile maskesiz sokağa çıkanlara cezai işlem uygulanacağını belirtti.

Ülke genelinde normalleşme dönemine girilirken, Gerede’de vaka sayısında son günlerde artış yaşanıyor.  İlçede görülen artışlar nedeniyle Gerede de Mangallar köyü karantinaya alındı. Köyde koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararla birlikte giriş-çıkışlar Jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

01 Haziran 2020 Pazartesi günü öğleden sonra başlayan kontrol ile giriş-çıkışlar geçici bir süreliğine kontrollü şekilde kısıtlandı. Karantina sonrası kontrolü uygulayan jandarma ekipleri tarafından köy halkına ekmek dağıttı. İlçe Sağlık Müdürlüğü de ilçede anonslar yaparak maskesiz sokağa çıkanlara cezai işlem uygulanacağını belirtti. Gerede medya takip

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.