Bin 500 tablete 3 bin başvuru

Bin 500 tablete 3 bin başvuru
10 Ekim 2020

Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Özcan, “En yoksul ailelerin çocuklarından başlayarak bu 1500 tableti dağıtacağız. Ama talep daha fazla geldi. Şuanda 3 binin üzerinde talep var. İlk etapta 1500 tane dağıtacağız. Ağırlıklı üniversite öğrencileri olmak üzere 1000 tane kadar daha tablet ilavesini sağlamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber : Adnan KARABULUT

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ihtiyaç sahibi ailelere Bolu Belediyesi olarak tablet dağıtımında bulunacaklarını belirtmişti. 8 Ekim Perşembe günü itibariye başvuruların son bulduğu ve 3 binin üzerinde kişinin başvurduğu tablet dağıtımı ile ilgili konuşan Başkan Özcan, ilk olarak 1500 tane dağıtım gerçekleştireceklerini ardından ise ağırlıklı olarak üniversite öğrencileri olmak üzere bin tablet daha dağıtacaklarını belirtti.

“3 BİNİN ÜZERİNDE TALEP GELDİ”

3 binin üzerinde talep aldıklarını belirten Başkan Özcan yaptığı açıklama, “İlk etapta 1500 tablet temin edebildik. Tabletle birlikte bir yıl boyunca her ay 5GB ücretsiz internette vereceğiz biz karşılayacağız bunu. Bununla ilgili tabletler geldi. Komisyonumuz değerlendirmelerini yapıyorlar. En yoksul ailelerin çocuklarından başlayarak bu 1500 tabletleri dağıtacağız. Ama talep daha fazla geldi. Şuanda 3 binin üzerinde talep var. Burada ben şeyi  söylemiştim. Hali vakti yerinde olan ailelere bunu vermeyeceğiz. Nasıl olsa belediye veriyor diye olmaz bu. İlk etapta 1500 tane dağıtacağız. Temin etmeye çalışıyoruz. Şu an piyasada da bulmak çok zor. Ağırlıklı üniversite öğrencileri olmak üzere 1000 tane kadar daha tablet ilavesini sağlamayı çalışıyoruz.” dedi.

2 yorum yapılmış

  • Metin bey10 Ekim 2020 - 14:55
    Tanju başkanım allah razı olsun sizden çocuk sevindiren bir insan sizsiniZ
  • Nuri12 Aralık 2020 - 11:46
    Tablete ihtiyacı var kızımın intarnet yok tablet yok derslerine katılamıyo lütfen tablet verir misiniz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.