Bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Bıçaklanan genç hayatını kaybetti
24 Şubat 2022

Bolu’da gece saatlerinde çıkan kavgada Beyazıt Bestami Ay ile ağabeyi Muhammed Ay, tartıştıkları S.C’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Beyazıt Bestami Ay hayatını kaybederken kaçan katil zanlısı her yerde aranıyor.

Kanlı olay gece saatlerinde Tabaklar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde Beyazıt Bestami Ay ile ağabeyi Muhammed Ay bilinmeyen bir nedenden dolayı S.C. ile tartıştı. Gerginliğin kavgaya dönüşmesinin ardından S.C. üzerinde bıçakla iki kardeşe saldırdı. Aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanan Ay kardeşler olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Ağır yaralanan Beyazıt Bestami Ay hastanede yaşamını yitirirken kardeşi Muhammed Ay’ın tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bir kişiyi öldürüp bir kişiyi bıçaklayan S.C. ise olayın ardından kaçtı. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayet zanlısı S.C.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.