Beypiliç’ten çalışanlarına müjde

Beypiliç’ten çalışanlarına müjde
7 Aralık 2021

Bolu’nun marka şirketlerinden biri olan Beypiliç, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle çalışanlarına prim yatıracağını açıkladı.

Türkiye’de kanatlı sektörünün iddialı şirketlerinden olan Bolu’num markası Beypiliç, çalışanlarına yaptığı açıklama müjde verdi. Bolu’da binlerce kişiye iş imkanı sağlayan Beypiliç, yayınladığı açıklama ile çalışanlarına yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle prim ödemesi yapacaklarını belirtti.

“EN AZ 450 TL, EN ÇOK 900 TL OLMAK ÜZERE PRİM ÖDEMESİ YAPILACAKTIR”

Çalışanlarına yeni asgari ücret uygulamasına kadar prim ödemesi yapacaklarını belirten Beypiliç Dr. Sait Koca Genel Müdür, “Son zamanlarda fiyat artışları nedeniyle yaşadığınız sıkıntılar görüyoruz.

Yılbaşında uygulanacak yeni asgari ücret ile bu sıkıntılarınızın büyük ölçüde giderilmesini umuyoruz. Yeni asgari ücret uygulamasına kadar sıkıntılarınıza bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek istiyoruz. Bu amaçla Kasım ve Aralık aylarında brüt en az 450.- TL, en çok 900.- TL olmak üzere prim ödemesi yapılacaktır. Yeni çalışmaya başlayanlara 450.- TL prim ödemesi yapılırken, bu ödeme çalıştığı her yıl için 30 TL ilave hesabıyla 900.-TL ye kadar çıkacaktır. Özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış

  • Ali kamil kahveci oglu7 Aralık 2021 - 15:32
    Helal olsun darısı tüm şirketlere örnek alsinlar
  • Fatih tatar10 Aralık 2021 - 22:27
    Bir kereye verecekleri en fazla 2.500.00₺ yi bu kadar reklam etmeleri çok yersiz duruyor. Piliç firmaları için iki buçuk milyon para inanın para değil. Bir tavuk 40₺ hesabını siz yapın.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.