Belliki Tanju Özcan'ın paçalar tutuşmuş

İlle de Sen Partisi Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde "Sağlık Müdürü burayı bölge hastanesi yapmış" diye bas bas bağırdı. Halbuki Sağlık Müdürünün böyle bir yetkisi olmadığından haberi bile yok.

Belliki Tanju Özcan'ın paçalar tutuşmuş
20 Mart 2024

İlle de Sen Partisi Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan İzzet Babamızın bize emanet ettiği İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde "Sağlık Müdürü burayı bölge hastanesi yapmış" diye bas bas bağırdı. Halbuki orası bölge hastanesi olmadığı gibi bir Sağlık Müdürününde herhangi bir hastaneyi bölge hastanesi yapması mümküm değil. 

Dün Abant İzzet Baysal Üniversites Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek hastane personelinden oy isteyen Tanju Özcan personelden gerekli ilgiyi görmeyince hemen hastanenin arkasına dolanarak bas bas bağırmaya başladı.

Kameraları açtırıp 'Tıp Fakültesi Hastanesini şu anki AK Parti Adayı Sağlık Müdürüyken bölge hastenesi haline getirmiş" diye klasik şovlarından birini yaptı.

Bölgenin en iyi hastanesi olduğu için heryerden hastaların geldiği İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesini Sağlık Müdürünün Bölge Hastanesi yaptığını zanneden Tanju Özcan bir sağlık müdürünün herhangi bir hastaneyi Bölge Hastanesi yapma yetkisinin olmadığını bilmemesi şaşkınlık yarattı.

5 senede bir camiyi bitiremeyen, yapmaya çalıştığı yöresel ürünler pazarı yapım aşamasındayken çöken, garibanı size ev yapacağım deyip kandırdıktan sonra konut yapacağı araziyi satan, Karacasu yolundan şehir hastanesi için ayrılan araziyi satan, Belediyeyi meclis üyelerinin eş, dost, akrabaları ile dolduran, kendi partisinin milletvekili adayının kazanmaması için açık açık propaganda yaparak başka partilere oy isteyen, 80 gün makamını boş bırakıp Ankara yollarında genel başkanını yıkmak için yürüyüş yapan, vaad ettiği 52 projenin sadece 4 tanesini yarım yamalak yapabilen, Kuvayi Milliye Bulvarını adının tam tersine hayvan heykelleri ile dolduran, stadyum yapacağım deyip stadyumun karşısına ancak futbolcu heykeli dikebilen, katlı otoparkı yıkıp ilimizdeki katlı otopark sayısını 3 den 2 ye indiren Tanju Özcan'ın bu halleri seçimi kaybettiğinin bir yansıması olarak algılandı. 

6 yorum yapılmış

  • Bolulu21 Mart 2024 - 12:02
    Sözü edilen hastanede tam kapsamlı olarak, muayene ve tedaviye gidilirse, o zaman hastanenin ve hastaların durumu hakkında bigi alınabilir. Her şeyi tenkid edileciğine, Bolu için çözüm yolları önermek gerekir.
  • Ramazan zengin 20 Mart 2024 - 11:38
    Gayet güzel özetledin her sıkıştığında suriyelilere girdiğini atladın konuşmasında hastaneler de Suriyelilerin önce muayene edileceğinin talimatını da Muhammed başkan vermiş enteresan anlaşılan ayık değil Di bolu tarihine şovmen başkan kıvıran başkan mirasyedi başkan olarak bolunun tarihine kimsenin hatırlamak istemeyeceği bir başkan olarak geçti geçmiş olsun
  • Mustafa20 Mart 2024 - 11:57
    Yazık. Bazan insan üzülüyor çaresiz kalanlara.
  • Büşra 20 Mart 2024 - 13:07
    Tanju beyi ben biraz daha ahlaklı ve bir duruşlu olan birisi olarak bilirdim ama yanılmışım. Bu sefer ona oy vermeyeceğiz aile olarak
  • Biri21 Mart 2024 - 22:12
    Her türlü bağımlılığın zihin ve akıl sağlığı üzerinde yıkıcı etkisi vardır. Biri Tanju denen adama bunu hatırlatsın.
  • Sağlık22 Mart 2024 - 22:09
    Tanju'nun da bir şey bildiği yok. Ancak konuşsun şov yapsın. İlkay Bayrak'a da sen ihale bilgilerini göremezsin demişti, ekap sisteminden görülebildiğini bile bilmiyormuş.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.