Belediyeye yeni müdür

Belediyeye yeni müdür
8 Ekim 2019

İlimizde bir çok hastanede başarıyla görev yapan Leyla Beykoz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü oldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilatasyon Eğitim Araştırma Hastanesinde Müdür yardımcılşığı görevinden ayrılan Leyla Beykoz, Bolu Belediyesi Halkla İli,şkiler Müdürü olarak önümüzdeki haftadan itibaren yeni görevine başlayacak.

28 YILLIK KAMU TECRÜBESİYLE BELEDİYEYE GEÇTİ

Yeni göreviyle ilgi,li sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayan Beykoz; “İlimizin Sağlık Bakanlığı’na bağlı çeşitli hastanelerinde sürdürdüğüm görevimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. 28 yıllık görev süremde bir çok mesai arkadaşım ile çalışma fırsatım oldu. Hepinizi çok sevdiğimi ve özleyeceğimi belirtmek istiyorum.

Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan ile yapmış olduğumuz istişareler sonrasında kamu görevime Bolu Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Müdürü olarak devam ettirme kararı aldık. Bolu Belediye Başkanlığı’nda ki yeni görevime 14.10.2019 (Pazartesi) başlayacağım. Çıktığım yeni yolculukta desteklerinizi bekliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.