Belediye'nin sosyal tesisi hizmete giriyor

Belediye'nin sosyal tesisi hizmete giriyor
10 Ocak 2023

Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne genel müdürü Özgür Yıldız gece gündüz bizzat çalışarak farkını ortaya koyuyor.

Belediyede hiç bir iş yapmadan sadece belediye başkanı Tanju Özcan'a goy goy yaparak binlerce maaş alan bazı şahıslara karşın Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne genel müdür olarak atanan Özgür Yıldız özellikle sosyal tesislerin daha verimli hale gelmesi için adeta gecesini gündüzüne katıyor.

Bolu Belediyesinin yaptırdığı iş merkezi B blokta bulunan ve uzun süredir atıl vaziyette bulunan kafeterya bundan sonra genel müdür Özgür Yıldız'ında gayretleri ile Bolu Belediyesi Sosyal Tesisi olarak Teras kafe ve Restoran olarak hizmet vermeye başlayacak.

Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi genel müdürü Özgür Yıldız'ın bizzat kendi çalışmaları ile A'dan Z'ye elden geçen tesisin tabelasıda yine genel müdür Özgür Yıldız tarafından bizzat asıldı.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu10 Ocak 2023 - 18:19
    Yiğidi öldür hakkını ver..Sayın başkan bir seçim daha başarılı olmak istiyorsa gerçekten personel le personleciği birbirinden ayırmalı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.