Belediyenin gülen yüzü başkan yardımcısı oldu

Belediyenin gülen yüzü başkan yardımcısı oldu
3 Ocak 2023

Özellikle belediye personelinin ve vatandaşların gönlünde taht kuran, gülen yüzüyle herkese yardımcı olmak için çırpınan Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Sedat Gülener’in Belediye'nin 6. Başkan Yardımcısı olarak atandığı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından açıkladı. Bu açıklama belediyede bir kesimin çok moralini bozsada personelinin genelinin va vatandaşların çok ama çok hoşuna gitti.

Bolu Belediye Meclisi Ocak Ayı 1. Oturumunda açıklamalarda bulunarak belediyedeki görevlendirmeler ile ilgili bilgi veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevinde bulunan Sedat Gülener’i Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandığını açıkladı. 

“HAYIRLI OLSUN”

Mecliste konuşan Başkan Özcan, “Şu anda Destek Hizmetleri Müdürlüğünü yürütmekte olan Sayın Sedat Gülener arkadaşımızı Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendiriyorum. Başkan Yardımcılarımızın görev dağılımlarını ise internet sitemizden ayrıca duyuracağız. Sedat arkadaşımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.