Belediyede yer değişiklikleri

Belediyede yer değişiklikleri
3 Ocak 2020
Bolu Belediyesinden yüze yakın personelin işten çıkarılacağı, bir o kadar personelininde yerlerinin değiştirileceği dedikoduları asılsız çıktı. Bolu Gazetesinin aldığı bilgiye göre birim müdürlerinin hazırladığı rapor doğrultusunda performansları yetersiz bulunan sadece 20 personelin yeri değişecek. Bolu Belediyesinde yılbaşından sonra personel çıkarılacağı yada yeri değiştirileceği dedikoduları ayyuka çıkmıştı. Bolu Gazetesi'nin aldığı bilgiye göre Belediyede personel işten çıkarılmayacak. Sadece birim müdürlerinin raporları doğrultusunda 20 personelin yeri değişecek. Ayrıca müdürlerden de şu an için değişiklik olmayacak.

1 yorum yapılmış

  • Mesut3 Ocak 2020 - 15:28
    Yer degistirecek Efe Ozcaglarimi buldunuz degirtire degistire kime yarari olacakki 112 cagri merkezi kurulusundan ve isleyisinden buyana surekli 112 cagri merkezinde belediyeyi cok guzel basarili bir sekilde temsil etmisti neye hizmet ettiginizi anlayamiyorum artik danismanlariniz cok guzel yaniltiyor sizi o oranlarinin dusmemesine sasmamak lazim

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.