Belediye o arsayı 132 milyon TL'ye sattı

Belediye o arsayı 132 milyon TL'ye sattı
18 Temmuz 2023

İlimizdeki  dar gelirlilere sosyal konut için planlanan hatta projeleri bile yayınlanan Dağkent’teki arsayı Bolu Belediyesi ihale ile Oyak Çimentoya 132 milyon liraya sattı.

Özellikle dar gelirli vatandaşlar için Atakent Konutlarının yapılmasının planlandığı Dağkent Mahallesi’ndeki 21 bin 148 metrekarelik arsanın satışı için bugün Encümen’de ihale gerçekleştirildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında gerçekleşen ihalede arsa 130 milyon 65 bin 858 lira muhammen bedelle satışa çıkarken, ihaleye tek alıcı katıldı. 

İhaleye Oyak Çimentoları Fabrikaları A.Ş. yetkilileri tek talipli olarak katılırken, zarfları açıldığında tekliflerinin 130 milyon 100 bin lira olduğu açıklandı.

Başkan Özcan’ın, tekliflerini tekrar arttırmalarını istemesi sonrası Oyak Çimento Fabrikası yetkilileri rakamı 132 milyon liraya çıkardılar ve satışta bu rakamla gerçekleştirildi.

1 yorum yapılmış

  • gökhan18 Temmuz 2023 - 23:37
    hayaller havai hayatlar sat arsayı gelen parayı yi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.